Nyheder
imported

Blokhus-Løkken samarbejder om destinationsudvikling

Vækst Jammerbugt og Turismeudvikling Hjørring inviterede i mandags til stormøde om destinationsudvikling i Blokhus-Løkken.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Vækst Jammerbugt og Turismeudvikling Hjørring inviterede i mandags områdets erhvervsliv, foreninger, institutioner og borgere til informationsmøde på Feriecenter Landal Grønhøj Strand, vedrørende destinationsudviklingsprojektet Blokhus-Løkken. De mange interesserede kunne høre om projektets initiativer og indsatser og bidrage til at videreudvikle de to stærke feriesteder til ét sammenhængende og attraktivt ressortområde.

Konkrete tiltag

Der er længe blevet arbejdet for at øge samarbejdet, men hvad handler det om? De mange gæster fik til mødet overblik over projektets konkrete tiltag, som forventes igangsat i foråret 2018. Især punkter som Blokhus-Løkken shuttle transport langs stranden og udvikling af Blokhus-Løkken Wind Festival vakte stor interesse. – Sammen kan vi hæve barren, udvikle nye tilbud og produkter og gøre det nemmere for gæsterne at finde rundt i området – og så kan vi forhåbentlig skabe store events udenfor højsæsonen med international gennemslagskraft, fortæller Anders Stryhn, chef for Erhverv, Turisme og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune.

Baggrundshistorie

Blokhus-Løkken er blevet udpeget som et destinationsudviklingsområde med særligt vækstpotentiale. Jammerbugt og Hjørring kommuner har derfor indgået et toårigt projektpartnerskab sammen med Dansk Kyst- og Naturturisme og Vækstforum Nordjylland omkring destinationsudvikling i området Blokhus-Løkken. Målsætningen med projektet er at udvikle Blokhus-Løkken til et sammenhængende og attraktivt destinationsområde med etablering af virksomhedssamarbejder på tværs, udvikling af den fysiske infrastruktur samt fælles eventudvikling.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events