Blokhus

Blokhus Marathon er tilbage på sporet

Søndag 1. august arrangerer Saltum Trim og Rofl Run atter Blokhus Marathon efter et års pause som følge af Corona, og selv om løbet i årets udgave endnu ikke kan leve op til den vanlige tilstrømning af motionister, så er arrangørerne meget tilfredse med igen at kunne tilbyde løb.
– I 2019 havde jo en folkefest på Torvet med ikke færre end 1.000 deltagere. Så mange kan vi ikke have i år på grund af restriktionerne. Efter råd fra Nordjyllands Politi, så har vi fået plads til 200 løbere, fortæller Kurt Bruun på vegne af arrangørerne.
Og der er allerede 172 motionister, som er skrevet op på en venteliste, da de var tilmeldt Blokhus Marathon 2020, der blev aflyst som følge af pandemien.

Start på stranden
På grund af restriktioner er start og mål også flyttet fra Torvet til et indhegnet område på stranden cirka en kilometer nord for nedkørslen til Blokhus Strand.
Herfra starter deltagerne på henholdsvis maraton, halv- og kvart-maraton eller en tur på 5 kilometer på stranden og rundt i den unikke natur ved Blokhus.
– Selv om vi i år ikke har plads til som mange deltagere, som vi plejer, så er vi glade for at være i gang, og vi ser frem til, at vi i 2022 kan give den fuld gas og holde en ny folkefest som i 219, understreger Kurt Bruun.

Læs om fantastiske oplevelser og events