Nyheder
imported

Blokhus Marathon tiltrækker flere nationaliteter

Der er bred tilslutning til det populære og folkelige motionsevent 7. august

Tekst: Anne Nøhr Ringgren – Foto: Poul Nymark

Søndag 7. august er det muligt at motionere på Blokhus Strand og i områdets unikke natur, når Saltum Trim og Rofl Run inviterer til Blokhus Marathon, som omfatter løb på flere distancer, børneløb og en nyhed med vandreruter.
– Vi har glædet os til at kunne afholde Blokhus Marathon igen, og vi skal i den forbindelse have folkefesten på Torvet i Blokhus tilbage efter Corona, fortæller Kurt Bruun på vegne af arrangørerne.

Blokhus Marathon

Flere nationaliteter til Blokhus Marathon

– I 2019 satte løbet rekord i antallet af deltagere med 1.002 løbere, og det når vi nok desværre ikke helt op på i år, men vi er også godt tilfredse med mindre. Det går godt med tilmeldingerne, fortæller Kurt Bruun, og der er bred tilslutning i alle discipliner. Der er faktisk også flere nationaliteter, der er tilmeldt. Vi har både løbere fra Tyskland, Norge og Sverige men også fra Colombia, Peru, Holland og Polen.
– Og vi forventer faktisk en del, der tilmelder sig her den indeværende uge, så der bliver en flot tilslutning siger Kurt Bruun.

Blokhus marathon

Også en gåtur

Stævnepladsen åbner på selve dagen kl. 8.00, og det er muligt at se programmet og tilmelde sig online på blokhusmarathon.dk eller ved fysisk fremmøde op til 30 minutter før løbsstart. Borgmester i Jammerbugt Kommune Mogens Gade åbner løbet og sender marathon løberne afsted fra Blokhus Torv. Deltagerne løber ud på henholdsvis marathon, halv- og kvart-marathon, familie OneMile eller en tur på 5 kilometer, ligesom der også er en børnemarathon.
– Som noget i år tilbyder vi også Walkin Blokhus, som er en distance på otte kilometer, eller en kvart-marathon. Det er blevet meget populært, at man også kan vælge at gå en distance ved et motionsløb, siger Kurt Bruun.
Der er præmier til de 3 første på alle distancer, ligesom der trækkes lod om præmier på startnumrene, og der er medaljer til alle.
Ruterne byder på varieret og smukt terræn, blandt andet med flot udsigt til stranden og Vesterhavet, og der er selvfølgelig depoter undervejs.
Der er elektronisk tidtagning, og efter løbet kan man downloade et diplom med sin egen tid og placering.

Program Blokhus Marathon 2022

Kl. 8.00 Stævnepladsen åbner

Kl. 09.30   Marathon
Borgmester i Jammerbugt Kommune: Mogens Gade åbner løbet og sender Marathon løberne afsted.

Kl. 09:50   WALKin Blokhus ¼ Marathon (10,5 km)

Kl. 10:00   WALKin Blokhus 8 km

Kl. 10.30   FamilieOneMile

Kl. 11.30   ½ Marathon

Kl. 12.00   ¼ Marathon (10,5 km)

Kl. 12.15   5 km

> Tilmeld dig Blokhus Marathon

> Læs mere om Blokhus Marathon

> Find flere events

 

Læs om fantastiske oplevelser og events