Blokhus

Blokhus Medier ønsker glædelig jul og godt nytår

Fuld fart i 2023 og nye muligheder i 2024

Det har været et spændende år for Blokhus Medier, og det bliver lige så spændende at træde ind i 2024.

Blokhus Medier arbejder kontinuerligt med at udvikle produkter og services, der matcher lokale virksomheders behov og samtidig turister og lokales efterspørgsel efter lokal information og nyheder samt muligheder for oplevelser.

-Vores fornemste opgave er, at fortælle de lokale nyheder fra hele området fra Hirtshals i nord til Thorupstrand i sydvest til glæde for vores læsere, og det vil vi fortsat meget gerne gøre i samarbejde med erhvervet og foreningerne i hele området.

Derfor er det også vigtigt, at vi hele tiden udvikler os og vores produkter fortsat er attraktive, siger Anne Nøhr Ringgren, Digital marketing og kommunikationschef i Blokhus Medier.

Det helt nye udtryk på Blokhus Avis, og det moderne og fremtidssikrede webunivers med en del flere muligheder for nyhedsformidling og markedsføring, blev for alvor bragt i spil i 2023.  

-Blokhus.dk har flere hundrede tusinde besøgende årligt, der læser vores gratis lokale nyheder, og det tal udvikler sig positivt hele tiden. Samtidig er der en rigtig stor følgerskare på sociale medier, som både er lokale og turister. Det vidner om, at brugerne meget gerne vil følge med i hvad der informeres om lokalt og tilbydes af oplevelser, events og services.
Den efterspørgsel vil vi gerne imødekomme ved at tilbyde erhvervet vores produkter, som gør at de lokale virksomheder fremadrettet, i endnu højere grad, får mulighed for – sammen med os – at kommunikere direkte til alle vores læsere, der både vil informeres og inspireres.
Vi tilbyder samarbejde, hvor man som virksomhedsejer kan træde op på vores scene, hvor vi kan bidrage med at fortælle deres egen historie til en endnu større målgruppe.

Blokhus Avis udvides

I 2024 vil der blive endnu flere muligheder for samarbejder. I det kommende år lanceres en større udgave af Blokhus Avis i og med, at den populære lokale avis udvides med en Vestkysten Nordjylland sektion i alle 16 udgivelser.

For læserne betyder det endnu flere lokale nyheder fra hele området langs Vesterhavet her i Nordjylland.

Vestkysten Nordjylland avisen er et supplement til turistguiden og endnu et skridt i strategien omkring at favne erhvervet i hele området langs Nordjyllands vestkyst fra Hirtshals i nord til Thorupstrand i sydvest.
I samme område findes Blokhus Avis i forvejen, hvor lokale borgere og turister kan tage et gratis eksemplar i de stativer, der er opstillet i turistvirksomheder, attraktioner og detailhandlen.

I 2023 har Blokhus Medier mærket, hvordan avisen har været ekstra eftertragtet på de nye uddelingssteder, og der har samtidig været stor efterspørgsel på det nye turistmagasin Vestkysten Nordjylland.

Blokhus Medier ønsker og håber, at vi sammen med erhvervet via de nye muligheder i 2024, kan bidrage til at styrke kendskabet til området yderligere. Samtidig åbner det op for, at læserne kan holde sig orienteret med information om oplevelser og events fra et større område end hidtil, hvor vi med vores formidling kan være med til at skabe inspiration til at opleve.

– Vi er meget taknemmelige for den støtte vi har fra erhvervet, som gør det muligt for os at skabe noget, der gør gavn hos vores virksomheder og læsere, siger Julie Peetz Hansen, Medierådgiver i Blokhus Medier. Jeg glæder mig til at præsentere alle mulighederne for at blive markedsført sammen med os i 2024.

Med det vil vi alle på Blokhus Medier og Blokhus Mediers bestyrelse benytte lejligheden til at sige tusind tak til læsere, samarbejdspartnere og kunder for det gode samarbejde i 2023 og samtidig ønske glædelig jul og godt nytår.

Læs om fantastiske oplevelser og events