Blokhus

Blokhus Natur Camping sat til salg

Indehaverne må vinke farvel til et hjertebarn
Blokhus Klit camping

Blokhus Natur Camping – beliggende naturskønt og tæt ved Vesterhavet og Rødhus er sat til salg.

-Det er vemodigt og med en del modstridende følelser, at vi har sat campingpladsen til salg, siger Inge Vestergaard, som ejer pladsen sammen med sin mand Karsten Jepsen. Det er faktisk svært at sige det højt, men vi har dobbeltjobbet et stykke tid og har brugt rigtig mange timer på at drive de 2 pladser.

For foruden Blokhus Natur Camping driver parret også Blokhus By Camping.

Blokhus Natur camping inge og karsten

– Vi elsker simpelthen projektet, men vi må også erkende, at vi er midt i 50-érne og skal passe på hinanden, og derfor måtte vi prioritere og her blev det altså Blokhus By Camping, som vi valgte at fortsætte med, fortæller Inge Vestergaard.

På pladsen i Blokhus by skal der også bruges meget energi for at udvikle pladsen yderligere og samtidig fastholde gæsterne, og det er derfor her at vi fremadrettet vil holde fokus.
Inden parret kom til Blokhus drev de Svinkløv Camping, som også var en plads for naturelskere, og den erfaring, de har oparbejdet på den plads, har de også taget med til Blokhus Natur Camping, som de har udviklet et helt naturkoncept omkring.

 

En plads fyldt med potentiale

– Der er masser af potentiale i pladsen, siger Inge Vestergaard og for den rette køber, som har lyst til at prøve ideen om bæredygtighed og natur af.

Blokhus natur camping
Blokhus natur camping
Blokhus natur camping

Pladsen tiltrækker ikke typiske campister, men mere naturmennesker, som overnatter i autocampere. 70 % kommer faktisk i bil og overnatter i bilen, siger hun. Det er meget, og det blev vi også selv noget overrasket over.

De overnattende gæster fordeler sig ligeligt imellem danskere og tyskere, hvor de i gennemsnit overnatter 3 nætter, men der er også nye grupper, som tiltrækkes af konceptet, og dem har vi ikke så meget erfaring med endnu, siger Inge Vestergård. Men det er et meget spændende potentiale, som udvikler sig hastigt.

Gratis husleje

Det meste på pladsen er selvbetjent og kræver kun, at man kan tilkaldes efter behov. Der er også potentiale i at have en vinterplads, og faktisk kan den passes og kombineres med et job ved siden af fremhæver værtsparret.

-Man kan bo derude gratis, da campingpladsens omsætning sat overfor udgifterne på pladsen render i et 0,-, og de næste 2-3 år kan man betragte det som en investering. Efter 3 år vurderer sælgerne, at køberne ville kunne leve fuldtids af det.

Blokhus Natur Camping er sat til salg for 5.250.000 kr. hos ejendomsmægler Søren Villadsen.
Til pladsen hører et jordareal på 12,8 hektar og egen sø, så er man ikke opsat på at blive campingværter, så er der også potentiale i bruge ejendommen til jagt, etablere en feriekoloni eller måske et outdoorcenter.
Der er masser af muligheder for den rette køber, afslutter Inge Vestergaard.

Læs om fantastiske oplevelser og events