Nyheder
imported

Blokhus sigter mod yderligere udvikling af events og koncerter

Nu får gæster og sommerhusejere også mulighed for at sørge for endnu flere events.

Tekst: Martin Frandsen  –  Foto: Poul Nymark

Destination Blokhus har i de seneste 10 år gennemgået en fantastisk udvikling og oplever en stadig større popularitet hos både gæster, turister og sommerhusejere, og det skyldes blandt andet, at der altid er noget at komme efter i Blokhus.
Med Team Frivillig i ryggen sørger Erhvervsforeningen Destination Blokhus nemlig for et væld af gratis aktiviteter for alle aldre til påske, pinse, sankthans samt i efterårs- og vinterferien, og byen er altid pæn og pyntet op, ligesom sommerens store trækplastre er de meget populære og gratis Torvekoncerter.

Vi vil gerne hjælpe

Men hvis der skal ske en yderligere udvikling, så er der brug for mere støtte, og derfor giver Erhvervsforeningen Destination Blokhus nu alle gæster, turister og husejere mulighed for at hjælpe med et økonomisk bidrag via en MobilePay-ordning.
– Vi har tidligere oplevet en stor opbakning, da vi solgte støttemedlemskaber til vores Torvekoncerter, og flere gæster har spurgt os, hvad de kan gøre for at hjælpe, fortæller Lasse Nielsen på vegne af Erhvervsforeningen.
– Så vi håber, at der er mange, som gerne vil støtte, så vi kan forsætter udviklingen og gøre det endnu sjovere at komme til Destination Blokhus, siger Lasse Nielsen.
Han peger på, at der er stor opbakning og søgning til de mange koncerter, ferie-aktiviteter og større events som eksempelvis Fly-In, Windfestival, Blokhus & Bilerne, sankthansfest og ikke mindst Torvekoncerterne.

Blokhus Fly in

Sådan gør du

Hvis man har lyst til at hjælpe, så kan man købe et støttemedlemskab på enten 350 kr. per år eller 29 kr. per måned – eller hvis man benytter de mange events, kan man give kulturstøtte med et engangsbeløb på 100 kr.

Send en sms med teksten BLOKHUS til 1416, så modtager du et direkte link til tilmelding eller klik her.
 

Læs om fantastiske oplevelser og events