Blokhus

Blokhus Smadredag

Show, komik og underholdning med wrestling
wrestling

Wrestling er måske ikke noget du normalvis ville forbinde med en egnet familieoplevelse.

Men hvorom alting er, er denne dag henvendt både til børn og voksne, når der med masser af komik, show og underholdning inviteres til stort wrestling show lørdag 21. oktober i teltet på torvet i Blokhus i forbindelse med Blokhus Efterårsfestival.

Erhvervsforeningen Destination Blokhus inviterer hele familien indenfor i ringhjørnet, når Dansk Pro Wrestling indtager Blokhus Torv med hele to underholdende shows fyldt med spænding, action og fede stunts.

Hæsblæsende show

Wrestling er en sport, som måske især mange forældre husker fra deres barndom. Asbjørn Riis og Hulk Hogan opnåede nærmest kultstatus. Wrestling har sidenhen fået en renæssance og er i dag en anerkendt kunstform hvor teater, komik, brydning og stunt forenes i et hæsblæsende show med stor underholdningsværdi for både børn og voksne. Dansk Pro Wrestling som står bag de to shows er kendt for at være den mest dedikerede wrestlerklub i Danmark, og flere wrestlere er blevet trænet af Asbjørn Riis.
-Vi glæder os helt vild til igen at kunne invitere vores gæster til smadredag i Blokhus,” udtaler Jannie Ratke, eventansvarlig i Erhvervsforeningen Destination Blokhus.
-Man skal forestille sig en verden, hvor superhelte og skurke kaster sig ud i intens action fyldt med spænding, morskab og utrolige stunts. Wrestling formår at forvandle sig til en levende tegneserie, der springer til livs lige foran publikums øjne. Sidst de optrådte i Blokhus, kunne man se børnene heppe og juble, og de blev fuldstændig opslugt af dette hæsblæsende show i historien imellem den gode og den onde, forklarer Jannie Ratke.

Smaddergod pris

Køb din billet til en smaddergod pris for den nette sum af kr. 50,- og det vil være muligt at opleve et af de to shows, der afvikles henholdsvis kl. 12.00 og kl.15.00.
Showet i Blokhus er tilpasset børnefamilier.

Billetter kan købes her eller via Mobilepay i døren.

Læs om fantastiske oplevelser og events