Nyheder
imported

Blokhus Wind festival i pinsen 2017

Kitesurfing, kiteworkshop, drageopvisning, buggy taxi og meget mere. Der bliver fart over feltet, når Blokhus Wind Festival afvikles til Pinse.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Weekenden byder bl.a. på ”Fri Flyvning”, hvor gæsterne har mulighed for at flyve med egen drage på festivalområdet, store opvisninger, team flyvning og flyvning med kæmpedrager ved festivalområdet. Børnene får mulighed for selv at deltage i flyvningerne samt at være kreative til årets Drageworkshop. Her kan de bygge egen drage.

Der er masser på programmet, men vi kan bl.a. afsløre, at Dansk ParaKart Klub kommer med kite buggies og stor kites. De giver sammen med Kite World opvisning med buggies. Du får også mulighed for at få en tur med buggy, da DPK laver buggy taxi i et vist tidsrum på dagen, hvor 2 buggies kobles sammen i tandem og DPK kan give en tur til folk på den bagerst buggy. Selvfølgelig er alt afhængig af en god vestenvind, siger Jette Grønhøj fra Visitjammerbugten med et smil.

Det bliver en fotogen oplevelse, hvor publikum kan forvente en helt særlig oplevelse. Alle er velkommen til at sætte deres drage op i de afspærrede områder, og arrangørerne håber at der dukker flere klubber op. Der er gratis adgang, og det vil være muligt for publikum selv at deltage ved at medbringe egen drage.

Læs om fantastiske oplevelser og events