Nyheder
imported

Børneværter besøger Fårup

I den kommende weekend får Fårup Sommerland besøg af de to populære børneværter Anderes og Katrine, kendt fra Lille Nørd

 I den kommende weekend får Fårup Sommerland besøg af de to populære børneværter Anderes og Katrine, kendt fra Lille Nørd

Er man fan af Lille Nørd på TV og gerne vil se et live Lille Nørd show med masser af sjov, underholdning og charme, og samtidig møde værterne Anders og Katrine, så får man nu på lørdag og søndag muligheden for at møde de den populære duo.

– Det er lidt af et scoop, at vi denne weekend kan præsentere vores mange gæster i Fårup Sommerland for de allerbedste Lillenørde-venner, Anders og Katrine. Det er perfekt, at værtsparret kommer ud til os i skoven, som de jo elsker at færdes i, og de giver os to shows hver dag. Hvis man gerne vil se showet, høre sangene fra TV-serien og møde de kendte børneværter bagefter, så skal man bare komme hen på Eventpladsen, hvor det hele foregår. Jeg er sikker på, at det bliver sjovt og skønt at opleve dem her i parken, siger Fårup Sommerlands adm. direktør, Per Dam Jensen.

Kender du Anders og Katrine?
 
Kender du ikke i forvejen Lille Nørd, er det bestemt på tide, at du lærer dem og deres dejlige sange og historier at kende. Lille Nørd er nemlig blevet et kæmpe hit blandt børn og barnlige sjæle. Alle der elsker Lille Nørd, kan synge med på ”Nu kører det”, og ”Allerbedste Lillenørde Ven”. TV-serien blev sendt første gang i efteråret 2005 på DR1, hvor værterne skulle forsøge at skabe et helt nyt naturprogram i den bedste sendetid.

I Lille Nørd drager de to venner næsten altid ud for at se på dyr. De og seerne lærer en masse om dyrene ude i naturen – f.eks. har Anders og Katrine spurgt sig selv om det virkelig kan passe, at ugler kan flyve HELT lydløst, og så har de taget seerne med på et spændende ugleeventyr, og bagefter har de samlet et puslespil af knogler.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events