Nyheder
imported

Bogfestival 2020 – Velkommen til Ingstrup

Ingstrup Bogby afholder den årlige Bogfestival lørdag den 5. september 2020. Arrangørerne er opmærksomme på Covid-19 reglerne.

– Vi glæder os og arrangementet er naturligvis forudsat af, at der ikke kommer yderligere stramninger i Corona-forholdsreglerne, oplyser arrangørerne af den traditionsrige event. Foredrag, musik og fællesspisning vil foregå i et stort telt med begrænsning på deltagerantal, så behørig afstand kan opretholdes.

Åbningstalen står sognepræst Katrine Liisberg for, og som noget nyt vil der i  år være kunstudstilling i Bogbrugsens mødelokale ved 3  lokale kunstnere: Annette Bang-Andersen, Eydna Kjelnes og Jonathan Lillelund Andersen.

Fortælling og foredrag mm.
Journalist Vagn Olsen, opvokset i Saltum, bidrager med en humoristisk fortælling om landsdelen, "Vendsyssel, vendelboerne og Vagn" og der bliver foredrag ved krimiforfatter Inger Wolf, som bl.a. har skrevet "Pyromanen" og "En djævelsk plan" samt forfatteren Karen Fastrup,  bedst kendt for romanen "Hungerhjerte". "Dyveke" står for den musikalske underholdning med gamle danske film- og revy-sange og dagen afsluttes på vanlig vis med fællesspisning og aftensang.

I dagens program er der ligeledes fundet plads til en officiel indvielse af Ingstrups nye torv og denne indvielse har formand for Kultur-, Fridtids- og Landdistriktsudvalget, Helle Bach Andreasen, lovet at stå for.
"Årets Ildsjæl" skal kåres og formand for Ingstrup Landsbyråd, Ole Nørgaard, vil overrække Ildsjæleprisen.

Alle er velkomne i Ingstrup, lørdag d. 5. september, fra kl. 11.30. 

SE HELE PROGRAMMET FOR DAGEN HER:  https://bit.ly/344VMA3

//Ingstrup Bogbyfestival overholder alle retningslinjer i forhold til Covid-19

 

Læs om fantastiske oplevelser og events