Aabybro

OPDATERET: Nye fotos med Hefty stemning ved skaterbanen

Der er masser af aktivitet ved skaterbane i Biersted, hvor rapperen Jonny Hefty, der også er kendt for sin graffiti, sammen med en anden kendte graffiti-maler, Mester 88, er i færd med at inspirere børn og unge i Biersted til at udsmykke banen.
Det startede fredag eftermiddag til sen aften og fortsætter i dag lørdag, 24. april.
Se nye fotos fra udsmykningen og resultatet nederst i artiklen:

Noget meget grå beton
– Vi har med noget meget grå beton at gøre. Det ser helt kommunalt ud. Det skal vi have fyldt med alverdens farver, lover Jonny Hefty fredag eftermiddag da de første streger trækkes, og farver lægges.
– Det skal give brugerne ejerskab af banen, så passer de også bedre på den, og de skal selv komme med ideerne og male det, forklarer han.
– Vores opgave er at inspirere og instruere, vise teknikker og arbejde sammen med dem ud fra deres ideer. Forhåbentlig ender vi med et sammensurium af deres indslag, og så håber vi, at det er med til at sætte farver og humør på byen, siger Jonny Hefty og suppleres af Mester 88.
– Det er altid godt at tænde kreativiteten i børn.

Fra venstre Astrid Kowal Rosgaard, Kaya Jensen og Julie Moulin Hostrup.

Svampe Bob
En del af betonen skal være et vandtema, og tre piger fra 5. klasse er i gang med at få fisken Nemo og Svampe Bob til at pryde anlægget.
Det er Astrid Kowal Rosgaard, Kaya Jensen og Julie Moulin Hostrup.
– Vi har ikke prøvet at male graffiti før, men det er sjovt, også fordi vi kan gøre det sammen. Vi har valgt Svampe Bob og Nemo, fordi baggrunden er blå, og der er bobler, fortæller de.

Rød tråd i farveladen
Baggrunden for farveladen er et ønske om at gøre stedet til børnenes sted, forklarer Marie-Louise Jensen fra Biersted IF.
– Banen bliver flittigt brugt, og vi har 40 børn, der skal male ud fra deres interesser. Nogle har et vandtema, men der er også nogle drenge, der vil male løbehjulsmærker, fortæller hun.
– Der har manglet noget kolorit på skaterbanen, og for et år siden udsmykkede Jonny Hefty og Mester 88 en del af klubhuset inden for, og Mester 88 skal også dekorere vores dommerbord i hallen, så på den måde bliver der en rød tråd i det, forklarer Marie-Louise Jensen.

NYE FOTOS HER:

Foto: Marie-Louise Jensen
Foto: Marie-Louise Jensen
Foto: Marie-Louise Jensen
Mester tog også lige en tur med dommerbordet. Foto: Marie-Louise Jensen
Foto: Vores Jammerbugt
Jonny Heftys Ræv

Læs om fantastiske oplevelser og events