Brovst

Brovst løber og går sammen

Genstartsfestivalen ruller videre til Brovst, hvor foreningslivets genåbning markeres med liv, løb og musik i gaderne i midtbyen tirsdag 7. september.
Formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget Helle Bak Andreasen byder velkommen til en aktiv aften i fællesskabets tegn, som blandt andet også markeres af Per Iversen der synger for til fællessang på Torvet.
Skovsgaard/Brovst KFUM IF har lagt sig i selen for at lave ruterne, og Handelsstandsforeningen pynter gaden med flagallé og balloner i træerne i dagens anledning. Toget FUT kører langs 1 mile-ruten og butikkerne holder åbent til kl. 20.00.

Foreningsbazar
Der er musik i målområdet på Torvet i Jernbanegade, hvor foreningsbazaren også stilles op.
Her kan man møde et udvalg af lokalområdets foreninger, ligesom foreningerne også viser sig frem på ruten. Sport og Kulturcenter Brovst vises frem på fornemmeste vis med håndboldallé ned imod hallen, gymnastik og badminton i hallen, Jammerbugt Garden øver i deres lokaler, seniorerne spiller tennis på anlægget og fodboldklubben har gang i træningen på banerne. Man løber også ind igennem Fitnesscentret på ruten.
Skovspillene står også langs ruten og underholder sammen med flere indslag fra lokalområdets mangfoldige foreningsliv.
Langs ruten kommer man også ind i gården ved Bratskov, hvor kulturens genåbning blandt andet markeres med en operasanger som synger deltagerne videre på ruten.
Fakta i Brovst leverer frugt/vand/energibarer til maddepotet i målområdet for alle deltagende. Når alle deltagere er kommet i mål er der god stemning på Torvet, og der udtrækkes en præmie blandt alle deltagende startnumre.
Du kan stadig nå at tilmelde dig og hele nabolaget. Læs mere og tilmeld dig på:
www.Jammerbugt.dk/genstartsfestival.

Program:
Fra kl. 16:30 – Nummerudlevering
Kl. 17:00 – Velkomst v/ Formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget
Helle Bak Andreasen
Kl. 17:10 – Fællessang
Kl. 17:15 – Løbsstart og lokale kultur- og foreningsindslag
Kl. 20:00 – Tak for i aften

Det er gratis at deltage i alle events under Genstartsfestivalen. Der vil være følgende distancer at tilmelde sig til hvert event i de fire byer: 10 km run (med tidtagning), 5 km run (med tidtagning), 5 km walk og 1 mile walk (1,6 km).

Læs om fantastiske oplevelser og events