Aabybro

Brude søger til Birkelse for at gøre en god handel

Efter to lange år uden bryllupsfester, som har betydet manglende salg af brudekjoler, har indehaver af brudesalonen LUXUX, Anne Svalgaard Toftild, besluttet at fejre sin 60-års fødselsdag med et stort outlet i den tidligere baptistkirke i hjertet af Birkelse.
– Det giver os rigtig meget glæde og fornyet energi, at der igen er gang i bryllupsarrangementerne og dermed også flere besøgende i salonen, end vi har oplevet de sidste to år. Og hvilken bedre måde at skyde forår og sommer i gang på, end at holde et brag af en fødselsdagsfest og outlet, så vi kan få plads til alle efterårets nye kollektioner, lyder det fra Anne Svalgaard Toftild.

Kunder langvejsfra
Kunder fra hele landet kender LUXUX og kører gerne langt for at købe deres brudekjole hos Anne, der med sine mange års erfaring som designer, baggrund som frisør og makeupartist, giver de besøgende i LUXUX kyndig vejledning, så bruden får den helt rigtige kjole med hjem – uanset størrelse og pasform.
– For os er det vigtigt, at bruden får en god oplevelse. Det er en af livets store begivenheder, når man siger ja til hinanden og kærligheden, og derfor skal bruden også føles sig godt tilpas i den kjole hun vælger, fortæller Anne Svalgaard Toftild, der uddyber.
– Her hos os finder bruden noget for enhver smag og i mange forskellige prisklasser.

Stort udvalg
I LUXUX brudesalon kan kommende brude prøve et af Danmarks største udvalg af mærker og størrelser.
Og i maj er der mulighed for at gøre en særligt god handel, når Anne slår dørene op til stort outlet med op til 75 pct. rabat på brudekjoler og tilbehør.
Har man lyst til at kigge forbi til fødselsdag og outlet, så foregår det 23. til 28. maj på Gl. Landevej 60 i Aabybro.
Booking af tid er påkrævet og foregår på www.luxux.onlinebooq.dk/ – dog er den 26. maj undtaget, hvor man kan kigge forbi uden tidsbestilling i tidsrummet 11-16.

Læs om fantastiske oplevelser og events