Tekst: Flemming Jansen – Foto: Blokhus avis

For et år siden erhvervede Helle Skaarup den smukke ejendom beliggende på Vesterhavsvej 86 ved Hune, og hun kunne d. 25. august i år slå dørene op til en ny spændende butik i det attraktive område ved Hune og Blokhus, der er i rivende udvikling med masser af aktiviteter og tilbud til fastboende samt gæster fra ind- og udland. – Hermed var drømmen om at blive en del af det pulserende liv i et af landets førende turist- og feriedestinationer en realitet. Vi har fået en snak med Helle Skaarup, som tager imod i den indbydende butik en stille mandag, der er fast lukkedag. Ellers holder Butik Skaarup åbent fra mandag til fredag mellem kl. 10 og kl. 17 samt lørdage og søndage mellem kl. 10 og kl. 14. Søndagsåbningstiden kan dog variere, men det fremgår altid af skiltene ved butikken samt på Instagram og Facebook, oplyser Helle Skaarup.

Kundekredsen kraftigt udvidet efter flytningen til Hune

Hun glæder sig over den stormende modtagelse, som den nye butik med garn, brugskunst og keramik har fået, da den holdt flyttedag fra Ryå til Hune. – Det er lige siden åbningsdagen strømmet ind med både trofaste og velkendte kunder, ligesom kundekredsen er udvidet kraftigt med nye kunder fra nær og fjern. Selv om forventningerne til effekten af den nye placering af butikken var høje, så er de blevet overhalet af en helt fantastisk virkelighed, konstaterer Helle Skaarup med et tilfreds smil på læben.

Keramikværksted på vej

Den indbydende og smagfuldt indrettede butik placeret i smukke ydre rammer er på alle måder faldet i kundernes smag. Hylderne bugner således af kvalitetsgarn i alle regnbuens farver, ligesom udstillede modeller illustrerer, hvordan garnrullerne kan forvandles til smarte og unikke trøjer. Selv om garnet er omdrejningspunktet i butikkens varelager, så tilbydes der sideløbende forskellige former for brugskunst. Helle Skaarup er desuden autodidakt keramiker, og lige nu er hun i gang med at planlægge indretning af et privat keramikværksted på adressen, hvor hun kan fordybe sig med at kreere unik keramik, som så efterfølgende kan købes i butikken. I det hele taget går Helle Skaarup meget op i indretning, hvilket hendes butik taler sit tydelige sprog om. Her er der en egen atmosfære og harmoni, hvor et bredt udsnit af garnruller, brugskunst og keramik harmonerer og går op i en højere enhed.

Spændende og inspirerende univers af kreativitet og kvalitet

Når du træder ind ad døren til Butik Skaarup i Hune, åbner der sig et spændende og inspirerende univers af kreativitet og kvalitet, som giver dig som kunde en rigtig god og uforglemmelig oplevelse.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events