Pandrup

Butikker får indflydelse på masterplan for midtbyen

Tidligere i år tog Jammerbugt Kommune initiativ til et møde med Pandrup Kaas Handel & Erhverv om masterplanen for midtbyen i Pandrup, og her kom handelslivet med sine ideer og input.
– Og vi kan se, at kommunen har taget nogle af tingene til sig og er ved at køre dem i stilling. Det er vi selvfølgelig meget tilfredse med, fortæller Anders Sølvkær, formand for Pandrup Kaas Handel & Erhverv.

1500 løgplanter
Han kom ind på emnet i sin beretning, da foreningen tirsdag 25. august havde generalforsamling. Den skulle egentlig have været holdt i maj, men blev skubbet til nu som følge af Covid-19.
I beretningen fremhævede Anders Sølvkær også den donation fra Sparekassen Vendsyssels Fond, som foreningen har fået til at forskønne den nordlige indfaldsvej til Pandrup ved Vesterhavsvej.
Her bliver der i efteråret plantet ikke færre end 1500 løgplanter.

Markedsføring
Jammerbugt Kommune har i 2020 doneret 100.000 kroner til hver af de 4 hovedbyer til aktiviteter, men det har ikke været muligt at føre arrangementer ud i livet på grund af Covid-19, hvorfor halvdelen af beløbet er blevet brugt på at markedsføre de lokale forretninger i Pandrup Kaas.

Bestyrelsen
Til bestyrelsen var der genvalg af formand Anders Sølvkær, SuperBrugsen, samt nyvalg af Lena Maria Rodkjær Rudkjøbing, Moster L.
Tommy Bach, AL Sport, blev valgt som suppleant.
Derudover tæller bestyrelsen:

  • Lars Møller Nielsen, Pandrup Cykler.
  • Sanne Lundbo, Kop & Kande.
  • Lotte Rank, Guld Sølv & Ure i Pandrup.
  • Jens Jørgen Jensen, Centrum Tøj & Sko

Læs om fantastiske oplevelser og events