Aabybro

Butikker tripper for at åbne igen i Aabybro Centret

– Siden meldingen 11. marts om, at Danmark lukker ned for at hindre spredning af COVID-19 har Bog&Ide samt Sportmaster måttet låse døren til deres butikker i den tidligere Fakta-bygning i Aabybro Centret.

Tvunget til at lukke
Deres midlertidige genhusning var nemlig at regne som en butiksarkade og sidestilles derfor med storcentre, som blev beordret lukkede.
Kun optikeren Thiele kunne holde åbent i den tidligere Fakta-bygning, fordi salg af briller og kontaktlinser sidestilles med salg af medicinsk udstyr.

Klar til at åbne
Men mandag 11. maj åbner også Sportmaster samt Bog&Ide.
– Vi er helt klar. De kan bare komme, kunderne, smiler Klaus Simonsen, Bog&Ide.
– Vi havde luret, hvor det bar henad, så onsdag aften begyndte vi at fylde butikken op med spændende sommerlegetøj, -læsning og spil, fortæller han.

Ser frem til bedre tider
– Det har været helt forfærdeligt at skulle holde lukket. Vi glæder os til bedre tider. Det bliver spændende, siger Klaus Simonsen.
Han ejer også Bog&Ide på Bredegade i Aalborg, som har kunnet holde åbent, og her har han oplevet en ekstra interesse for puslespil, spil og bøger under nedlukningen.
– Fra på mandag er vi også klar i Aabybro, og vi har også de nødvendige forholdsregler, klar, understreger Klaus Simonsen.

Læs om fantastiske oplevelser og events