Nyheder
imported

By Night i Brovst med tivoli, koncert og underholdning

Handelslivet byder velkommen til feststemte Brovst.

Tekst og foto: Presse

Handelslivet i Brovst er klar til at vise både byen og butikkerne fra deres bedste side, når der fredag 5. august er By Night.
– Vi glæder os til at holde By Night for alle byens borgere og vores gæster, fortæller Jens Chr. Nielsen fra Hr. Nielsens Specialiteter.

Musik og mad
Mens butikkerne har sat priserne gevaldigt ned, så er der masser af underholdning for børnene, lækker mad og ikke mindst en buket musikalske oplevelser.
På Scenen i Jernbanegade er der koncert med ”Roll The Sixties”, mens M&M spiller jazz hos Hr. Nielsens Specialiteter, hvor der også er en hyggelig vin-bar, og hos Spar sælger man øl og pølser. Cafeen sælger fadøl og vand ved Torvet, og Brovst Borgerforening serverer mad i teltet, hvor Carnhed´s Corner også tilbyder tapas, som evt. kan forudbestilles.

Det er for børn
Men der i høj grad også tænkt på børnene. Mikkel Rugholm laver ballondyr, mens Bluey og Bingo underholder på Scenen, og bagefter kan man få taget et foto med figurerne. Der er mini-tivoli ved Spar, og Fut kører selvfølgelig hele aftenen, ligesom Nordjyllands største skaterpark med overdækning ved Brovst Sports- og Kulturcenter også kan udforskes.

> Se program for By Night i Brovst 

Læs om fantastiske oplevelser og events