Nyheder
imported

Bygge Bob dag i Hune naturbørnehave

Rigtig mange børn med deres forældre var mødt op iført arbejdstøj og handsker

Tekst og foto: Merete Hansen

 

Der blev kaldt til arbejdsdag, eller nærmere truttet i Sørens jagthorn til forårsarbejdsdag i Hune Naturbørnehave. Rigtig mange børn med deres forældre var mødt op iført arbejdstøj og handsker. Mange opgaver lå for, men uden mad og drikke dur helten ikke, så der var friske rundstykker sponseret af tvillingernes far, Pandrup bageren til morgenmad. Hele dagen blev der arbejdet ihærdigt med mange forskellige opgaver.

Den flotte hængekøje, som vi har været rigtig heldig at få sponseret af Blokhus Grundejerforening, skulle sættes op. Glad giver, formand fra Grundejerforeningen Jens Saabo kom forbi og overrakte den officielt til os. Jens så straks at børnene tog hængekøjen i brug.

Opgaver til glæde for vores børn blev lavet af flittige forældre og personale. Masse af fornyelse, gammelt blev malet nyt, vores store egetræ i sandkassen, tryllede Tom om til en flyver, et bord, et tog, ja kun fantasien sætter grænser.

Vor lille drivhus blev gjort til næsten et Søren Ryge drivhus, højbedet blev ukrudts fri osv. osv. Der opstod dog et problem, da 2 fædre (af handy mand typen) skulle lave en kanin trappe. De sad længe og grublede over hvordan kaniner kunne gå på trapper, og om hvordan de skulle bygge den. De måtte dog give op og spørge om hjælp. Problemet blev løst ved, at de fik hjælp til at læse opgavesedlen, hvor der stod: En ny trappe til kanin huset.
 
Så  blev det middag med Hotdog, kolde sodavand og lidt humle.

 

Efter at have slået mave blev der arbejdet igennem til 15.00, hvor alle opgaver var løst, og der blev sluttet af med det lækkert medbragt hjemmebag.

-En super dag, som vi gentage til efteråret, udtaler Merete Hansen

Læs om fantastiske oplevelser og events