Blokhus

Café Peace åbner vinterhave på sine terrasser

Med den centrale placering på Torvet i Blokhus er Cafe Peace ved at gøre sig klar til vinterens og julens gæster, og det bliver både med terrasser med miljøer som et skisportssted samt julepynt både ude og inde.

Masser af juletræer
– Vi laver en vinterhave på terrassen, hvor vi er inspireret af skisportsmiljøet. Vi får blandt andet masser af juletræer fra Birkelse Gods, lounge møbler, kælke, ski og selvfølgelig en bar, siger Anne Kønig.
– Vi er jo placeret ganske tæt på skøjtebanen og sælger derfor kaffe, gløgg, varm kakao, æbleskiver og vores populære karrysuppe to-go, så alle de skøjtende gæster kan holde varmen på Danmarks hyggeligste skøjtebane. Vi glæder os så meget og lover, at vores café i Blokhus bliver ligeså smukt pyntet som caféen i Aalborg, siger hun.
Skøjtebanen åbner lørdag 20. november, og dagen efter, søndag 21. november, vil Cafe Peace tilbyde gratis kaffe, gløgg, æbleskiver og varm kakao fra kl. 14 til 16.
Og vinterhaven åbner allerede til Mortens Aften onsdag 10. november.

Godt modtaget
Cafe Peace åbnede i Blokhus i starten af maj og har siden følt sig rigtig godt modtaget.
– Det er gået rigtig godt, vi er så glade. Vi lærer selvfølgelig hver eneste dag, men vi er ved at finde vores team, og vi føler os så godt modtaget, sier Anne Kønig.
– Der er jo bare super mange mennesker i Blokhus, og her er man virkelig gode til at sørge for, at her altid er aktiviteter, fordi der er et så godt samspil mellem frivillige, kommune og erhvervsliv. Det er helt unikt, siger hun.

Læs om fantastiske oplevelser og events