Nyheder
imported

Cafe Peace inviterer til et brag af en åbningsfest

Cafeen ved Torvet byder på både, brunch, børnebuffet og vinbar.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Påskelørdag 16. april holder Cafe Peace den helt store åbningsfest for at fejre den nye sæson, og det bliver fulgt op med flere spændende nyheder.
Café Peace glæder sig til at præsentere nye tiltag som luksus brunchbuffet med kokke i restauranten, buffet til børnene om aftenen, nye a la carte retter samt den succesfulde vinbar, der selvfølgelig fortsætter. Aftenerne bliver afsat til voksenhygge med musik og cocktailbar i caféen.

Cafe PEace

Bobler, menu og dans

– Vi skal have den helt store åbningsfest, ligesom i de gode gamle dage, hvor folk stod i kø for at komme ind på Peter Wessel for at få sæsonkort. Det vil vi genskabe og nu går vi gang, smiler Anne Kønig og Ole Bach Jensen.
Der er sat 100 billetter til salg til festen, som indledes med fælles velkomst samt bobler og snacks kl. 18.30 efterfulgt af en lækker 3-retters menu og vinbar frem til kl. 22.
Her vil DJ´en, som har spillet hyggemusik under middagen, skrue op for musikken, så der kommer i gang i både dansegulv og cocktailbaren.
– Vi glæder os helt vildt til åbningsfesten og til at markere, at nu er den nye sæson her med forår, sommer, solskin og feriestemning forude, fortæller de.

Cafe Peace Brunch

Kokkens omelet

Men allerede fra den første dag i påsken byder Cafe Peace på luksus brunch-buffet fra kl. 10 til 14 – hele påsken og efterfølgende hver søndag.
Gæsterne må meget gerne have store forventninger til denne brunch, da det er 5-stjernede lækkerier, og cafeen har fået indrettet en omelet-station, hvor en kok står klar til at lave spejlægget eller omeletten, lige nøjagtig som gæsten vil have det.
Selvfølgelig er der også a la carte fra kl. 12 og påskens retter, som familien kan hygge sig over.
Den nye sæson bliver også synlig udendørs, da den store terrasse skifter fra vinter- til sommertid med blandt andet marehalm og et lyst og sydlandsk indtryk, der leder tankerne hen på sand og vand, mens den anden terrasse ud mod Torvet har det franske look.

Cafe Peace

Børnenes favoritter

Hver fredag og lørdag – samt hver dag i påsken – byder Cafe Peace på børnebuffet fra kl. 17 til 20, så børnene ikke skal sidde og vente, men straks kan få deres livretter serveret med lidt grønt på siden, og fra kl. 20 bliver der shaket drinks i cocktailbaren.
– Så er det tid til voksenhygge, hvor vi skruer en lille smule op for musikken, fortæller Anne Kønig og Ole Bach Jensen.
For det voksne publikum er der også den meget populære vinbar hver dag i påsken med 10-12 vine, som man ikke alene kan smage på, men også læse om – og fordi det er opkøb af restpartier, så er der tale om en vinbar med endog virkelig gode vine.

Cafe Peace

Populære Blokhus

Cafe Peace glæder sig til den nye sæson og går ind til den med erfaringer fra cafeens snart første hele år i Blokhus.
– Vi er meget ydmyge over at drive en så stor café i en så populær ferieby som Blokhus, hvor der kommer rigtig mange mennesker, fortæller parret bag cafeen.
– Her er en enorm stor volumen, og det har vi lært utroligt meget af. Det hele står og falder med, at din forberedelse er 100 pct. på plads. Det har vi lært, også derfor har vi taget store kapaciteter ind på kokkesiden, fortæller Anne Kønig og Ole Bach Jensen, som nyder at være cafeejere i også Blokhus.

> Se attraktive tilbud i Påske på Cafe Peace i Blokhus

 

> Påskefestival i Blokhus – PROGRAM 2022

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events