Pandrup

Canadisk forstærkning til Jammerbugt FC

Jammerbugt FC har fået tilgang af den fysisk stærke midtbanespiller, Elie Gindo, der kommer fra Nørresundby fB.
Elie Gindo og Jammerbugt FC har indgået en aftale gældende for den forestående forårssæson.

Fysisk stærk
Elie Gindo, der er kommet til Danmark fra Canada, har spillet ungdomsfodbold for Langley United og har efterfølgende været omkring Trinity Western University (USport) samt TSS FC Rovers (USL PDL) og CCB United (VMSL), inden fodbolden tog ham til Nørresundby og nu Jammerbugten-
– Vi har set Elie nogle gange i NfB, hvor han spillede i efteråret. Han spiller på den centrale midtbane, men kan også spille stopper, og er en type, der bringer noget andet til vores spil, end det vi har, siger cheftræner B Zinck.
– Elie er stor, har en uhyggelig stærk fysik og er god i hovedspillet, men kan også spillet med fødderne. Så han kan bidrage på flere fronter og har en god træningsparathed. Han er en god fyr, som allerede er faldet godt til, og vi glæder os til at bringe hans kompetencer i spil, forklarer Bo Zinck.

Vil prøve sig af
Efter at have gjort sig sine første erfaringer med fodbold i Danmark, ser den fysisk stærke canadier fra Cloverdale i British Columbia frem til at prøve kræfter med den danske 2. division.
– Jeg blev anbefalet af komme til Danmark af en tidligere træner og det bragte mig til NfB. Jeg havde et ønske om at tage næste skridt op i rækkerne, og Jammerbugt FC har nu givet mig den mulighed, fortæller Elie Gindo, som har tænkt sig at gøre alt for at gribe denne mulighed.
– Mit personlige mål er at spille mig på holdet, konkurrere og udvikle mit potentiale som fodboldspiller. Og så vil jeg gøre mit til, at vi får succes som hold og kan jagte en oprykning.
Elie Gindo har trænet med Jammerbugt FC truppen det meste af forberedelsesperioden og har også spillet flere træningskampe i den blå trøje, hvor det også er blevet til en enkelt scoring.
Fredag aften gælder det forberedelsernes sidste træningskamp for Elie og Jammerbugt FC. Her skal formen testes af mod Brabrand, inden det weekenden efter gælder forårspremieren i 2. division.

Læs om fantastiske oplevelser og events