Pandrup

Covid-19 aflyser Jammerbugt FCs testkamp mod VFF

Ikke færre end 9 tilfælde af Covi-19 konstateret den seneste halvanden uge hos spillere og trænere i Vendsyssel FF betyder, at 1. divisionsklubben må aflyse al træning og testkampe.
Det gælder også kampen mod Jammerbugt FC på søndag 24. januar, og Jammerbugt FC kan ikke nå at finde en ny modstander, da de andre hold har deres kampe på plads den dag.
Det er den 3. af 6 testkampe, som Jammerbugt FC har fået aflyst.

Skal være i testforløb
Også træningskampene mod Nørresundby fB og AaBs U19-liga hold er aflyst.
Det er kun klubber, som spiller i rækker, der er at regne som professionelle, der må spille kampe nu, og det gælder ikke for Nørresundby FB og alle andre Danmarksserie- og lavere rangerede klubber.
– Det er sådan, at alle, der er med i træningskampen, skal være med i et testforløb, fortæller cheftræner Bo Zinck.
Derfor kan der helle ikke være tilskuere til træningskampene.
– Vi håber, at vi alligevel kan spille mod AaBs U19-ligahold, det afhænger blandt andet af hvor mange af de spillere, der er på kontrakt.

Glade for at være i gang
– Vi er nu nede på 3 testkampe, men vi arbejder selvfølgelig på at få flere, blandt andre mod AaBs Superligareserver, men det afhænger af , hvor mange spillere de er og af AaBs transfervindue, siger Bo Zinck.
– Som det er nu, så er der en masse ”hvis´er”. Men vi tager 1 dag ad gang og er glade for, at vi er kommet i gang med at træne.

Jammerbugt FCs foreløbige testkampe:

  • Lørdag 30. januar kl. 12.00: Thisted FC-JFC
  • Lørdag 13. februar kl. 11.30: JFC-VSK Aarhus
  • Fredag 19. februar kl. 19.00: JFC-Brabrand

Læs om fantastiske oplevelser og events