Nyheder
imported

Crooneren kommer til Blokhus

Årets anden sommerkoncert bliver med Michael Carøe

Årets anden sommerkoncert bliver med Michael Carøe

Michael Carøe er blevet kaldt for Danmarks ukronede Crooner, den fødte entertainer, suveræn smørtenor og retro-crooneren.

Uanset hvad betegnelse man vælger så er det en erfaren herre som træder op på scenen på Blokhus torv tirsdag den 9. juli.

Super crooneren, entertaineren, TV-værten, standup-komikeren, konferencieren, sangeren og skuespilleren Michael Carøe er uddannet på Statens Teaterskole i årene 1981-1984. Han havde allerede i 1981 dannet satire- gruppen “Plat” sammen med teaterskolekammeraterne Mads Keiser og Peter Kær. Han blev tilknyttet Det Kongelige Teater og medvirkede teaterstykker på Gladsaxe Teater og Dr. Dante. Michael filmdebuterede i 1989 i filmen “Århus by night” og op gennem1990′erne kunne vi bl.a. se ham i flere film På TV var han med i tv-spillet “Boksning” og i 1989 kunne man se ham som program-medvært på TV’s “Eleva2ren”. I 1998 lancerede Michael sit første show: “Welcome to my way” på Arne Jacobsens Bellevue Teater. Det blev efterfulgt af: “Afskedsshow vol. 1″ året efter. I 2002 lavede Michael så et show, som han kaldte “Back in business”.

Senest har han haft succes med showet “Lovers in the Moonlight” i Tivolis Glassal og hans anmelderroste musikalske, hitshow “That’s Life” på Bellevue Teater.

Der er ingen tvivl om at det bliver en stor aften i Blokhus og han fortæller at han vil spille et udpluk af de numre han aller bedst kan lide så der vil være noget for enhver smag.

Michael Carøe går på scenen kl. 19.30.

Læs om fantastiske oplevelser og events