Nyheder
imported

Danmarks bedste sommerland

Fårup Sommerland er kåret til Danmarks bedste sommerland - og specielt medarbejderne får ros fra alle sider.

Fårup:

”Jubiii! Vi er SÅ glade og stolte i dag – især stolte over vores fantastiske medarbejdere. Vi er nemlig kåret til Danmarks bedste sommerland.”

Tekst: Louise Kande – Foto: Fårup Sommerland

Sådan lyder det stolt på Fårup Sommerlands Facebookside, efter tv2.dk’s faste klummeskribent, Charlotte Højlund, kårer Fårup Sommerland som Danmarks bedste.

De sidste uger har Charlotte Højlund testet fem danske sommerlande i selskab med sin familie, og Fårup Sommerland blev familiens klare testvinder. Hun roser sommerlandet for ”det perfekte miks af vilde, kørende forlystelser og gamle ’klassikere’ som trampoliner, hoppepuder og et helt fantastisk personale, der oser af overskud”

Update havde en snak med Parkchef Niels Jørgen Jensen umiddelbart efter kåringen, og han fortæller begejstret:

– Vi er naturligvis stolte over at blive kåret, men vi er mest stolte på vegne af vores medarbejdere. Den service de leverer, er helt unik i hele verden, og det mærker gæsterne. Vi drømmer om, at dansk turisme lærer noget af dette.

Charlotte Højlund beskriver blandt andet, at medarbejderne smiler, joker og samtaler med de besøgende: ” de er der hele tiden, konstant kan man finde en medarbejder at spørge om vej eller hjælp, og altid med et stort smil. De skaber bare god stemning”. Niels Jørgen Jensen forklarer succesen med personalet med:

– Vi bruger rigtigt mange kræfter på at træne, uddanne og motivere vores personale, service er en disciplin, som man skal træne og så skal man finde den måde som fungerer for en selv og dyrke det. Samtidig giver vi vores medarbejdere lov til at være noget for gæsterne, de skal ikke blot følge en manual, men finde sin egen måde at give fantastisk service.

Foruden de traditionelle og moderne forlystelser, aktiviteter og dygtige medarbejdere, blev sommerlandet også rost for parkens gennemførte skovtema, stemning og badelandet. Næste år går Fårup Sommerland ind i deres 40. sæson, og så er der både kåringer, erfaring og historie at trække på, således sommerlandet i skoven fortsætter sin succes, afslutter Niels Jørgen Jensen.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events