Aabybro

Dato for 2. omgang af vaccination

Alle beboere på plejecentrene i Jammerbugt Kommune, der blev vaccineret i starten af januar, får nu tilbudt anden omgang af vaccinationen på fredag 29. januar.
Dermed vil de første borgere i kommunen være færdigvaccinerede sidst på ugen.

Slækker ikke
– Vi ser frem til, at borgerne på plejehjemmene blive vaccineret færdig. Vi har været dygtige og heldige i forhold til at holde smitten ude af vores plejecentre. Nu er det inden for rækkevidde, at borgerne her bliver færdigvaccinerede, og derfor kan vi trække vejret lidt dybere i forhold til, om vi får Corona ind her. Men det betyder ikke, at vi slækker på restriktionerne, dem vil vi fortsat være meget opmærksomme på, både for beboernes og personalets skyld, fortæller Ib Nellemann, der er formand for Social- og Sundhedsudvalget.

Snart også de +65 åriges tur
Alle borgere på 65 år og derover, der modtager personlig og praktisk hjælp, og som tidligere på måneden fik deres første stik af vaccinen mod Corona, kan også snart se frem til at blive færdigvaccinerede.
Fredag 5. februar og lørdag 6. februar 2021 vil Brovst Hallen igen være vaccinationssted for disse borgere.
Borgerne har allerede fået tid til vaccinen, da de modtog første stik.
De få borgere fra Jammerbugt Kommune, som tog til Aalborg for at få deres 1. stik, bliver også tilbudt at møde op i Brovst Hallen, når de skal have 2. og sidste stik for at være færdigvaccinerede.

Borgere over 85 år
Inden længe får gruppen over 85 år også tilbudt vaccination mod Corona.
Region Nordjylland modtager i næste uge 6000 vacciner, der skal gå til de ældste nordjyder.
Det er endnu ikke på plads, hvor denne gruppe borgere kan blive vaccineret.
Regionen forventer dog, at de igen opretter vaccinationssteder i alle nordjyske kommuner.
Det er ikke muligt at bestille tid til vaccination for de +85 årige endnu. Men så snart regionen har tidsbestillingen på plads, så får borgerne besked.

Læs om fantastiske oplevelser og events