Aabybro

– De nye forpagtere brænder for det

Nu er der fundet det nye hold forpagtere til Gjøl Kro, oplyser Rene Poulsen formand for kroens bestyrelse.
Det er Natazja Torp og Peter Kjeldgaard, som sammen med deres barn flytter ind på kroen.

Positiv udstråling
– Vi er sikre på, det bliver en super tid, vi går i møde med Natazja og Peter som nye forpagtere. Det er virkelig to fantastiske unge mennesker med masser af energi og lyst til livet og lyst til at give os en god oplevelse på Gjøl Kro, oplyser Rene Poulsen.
– De brænder virkelig for det og er et rigtig godt match til Gjøl Kro og kan løfte den et niveau op, siger han.
Peter Kjeldgaard har tidligere været køkkenchef på Hjorths Badehotel i Skagen og efterfølgende har ansættelsesudvalget fundet af, at Peter Kjeldgaard har været med i TV3 programmet Hells Kitchen, hvor han nåede finalen og blev nummer 2.
– Men det vidste vi ikke, da de blev ansat. De blev valgt på deres positive udstråling og beskrivelse af , hvordan de vil give kroens gæster en helhedsoplevelse, forklarer Rene Poulsen.

Take away
De nye forpagtere vil i løbet af marts måned indrette sig på kroen, og hvis alt flasker sig, vil de begynde med take away fra cirka 1. april.
– Og så håber vi selvfølgelig, at der hurtigst muligt igen bliver lukket op, så vi igen kan komme på kroen og spise, fortæller Rene Poulsen.
Han tilføjer, at når de nye forpagtere er kommet på plads vil de fortælle mere om deres planer for Gjøl Kro.
– Vi håber selvfølgelig, at alle vil tage rigtig godt imod vores nye forpagtere og støtte dem alt det, vi kan, her i en svær tid med Corona-restriktioner. Og det er vigtigt, at vi nu har forpagterne på plads, så vi er klar, når der igen bliver åbnet for at vi alle må komme ud og spise igen.

Læs om fantastiske oplevelser og events