Nyheder
imported

De små forsidebørn

Daniel og Mathilde har det sidste halve år prydet forsiderne på Update Blokhus Avis, men hvem er de?

Update:

Daniel og Mathilde har det sidste halve år prydet forsiderne på Update Blokhus Avis, men hvem er de?

Tekst: Louise Kande – Foto: Ulla Jensen Photography

Det sidste halve år har vi på avisen haft to små børn til at pryde forsiderne. Som modeller har de sat billeder på de store historier, og givet læserne en idé om, hvad temaet på den pågældende avis har været. Men hvem er de?

Daniel Vendelbo Andersen er 4 år, og Mathilde Lundsgaard Andersen er 5 år. De er begge blevet udvalgt af Ulla Jensen Photography, som tager forsidebillederne til avisen.

Daniel Vendelbo Andersen er fra Tranum og bor sammen med sine forældre, storsøster Sascha og de to storebrødre Mads og Noah. Mathilde Lundsgaard Andersen kommer fra Pandrup, og de to forsidebørn kendte ikke hinanden, før Ulla Jensen førte dem sammen.

– Jeg synes, at det er mega sejt, også lidt hårdt, men sjovt at se sig selv i avisen, fortæller Daniel. Mathilde synes det er dejligt, at de altid er to. – Vi har det rigtig sjovt, men det er lidt hårdt når mor, Ulla og Daniels mor også er der, og der er mange ting vi skal gøre, fortæller Mathilde.

Daniel elsker at lege på stranden, i Gateway og besøge sine bedsteforældre på Campingpladsen i Blokhus, mens Mathilde elsker at få is, bade på stranden og lege overalt. – De sjoveste billeder, var altså dem Ulla tog i Gatewayen, ikk’ Daniel?, afslutter Mathilde.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events