Nyheder
imported

De varme hjerter banker i Jammerbugt

Frivillige og hjertevarme kræfter gør en forskel i Jammerbugt, også når det kommer til julehjælp og børn i sorg. 

Snart står julen for døren og de fleste kan se frem til at fejre den med alt, hvad der hører sig til. For sjette år i træk har foreningen, "Giv en julegave" i samarbejde med Børn i sorg, arrangeret “gå for en sag”. 

Arrangementet sker med afsæt i en bevidsthed om, at ikke alle familier har råd til en jul med julegaver, og alt hvad de fleste børn og unge ellers kan berettet om, når de efter nytåret vender tilbage til dagtilbud og skole. De fleste børn og unge kan også fortælle glædeligt om, hvordan familien har været samlet med nærtstående i juletiden, mens julen for nogle familier har været forbundet med en svær sorg efter tabet af en nærtstående. Med “Gå for en sag” ønskes det, at markere en medfølelse og en respekt omkring disse udsatte familiære vilkår og i lige så høj grand at gøre en forskel med et symbolsk støttearrangement for på den måde at skabe synlighed omkring de lokale initiativer.
 

Stigende behov

I Jammerbugt kommune opleves der et stigende behov for julehjælp og der arbejdes med at opretholde en sorggruppe, hvor familier, børn og unge oplever at få en særlig hjælp i den situation de står i. Derfor er det af meget symbolsk betydning for foreningerne, at se den årlige tilbagevendende opbakning til “Gå for en sag”, når de mange lokale borgere fra Jammerbugt kommune mødes på Gateway Blokhus til en rask gåtur på små fem kilometer gennem vinterlandskabet.

Ta' med i skoven

Arrangementet sker søndag den 3. November fra 13.00-15.00, fra den åbne plads midt i Gatewayen. Afslutningsvis kan alle deltagere nyde et veldækket kaffe/kagebord midt i skoven og det koster kun 50kr pr. deltagende voksen og børn er gratis. Beløbet går til det videre lokale arbejde med julehjælp og sorgarbejde til glæde for mange familier i en svær tid. 

Se mere på www.facebook.com/givenjulegave 
 

Læs om fantastiske oplevelser og events