Aabybro

Den eneste klub med 11-mands fodbold for damer

Egentlig skulle Aabybro IFs damer i Jyllandsserien have taget hul på efterårssæsonen med en hjemmekamp lørdag 15. august mod Nibe B, men modstanderne har bedt om at få kampen udsat.
Derfor bliver sæsonpremieren en hjemmekamp onsdag 19. august, hvor Holtet IF kommer på besøg.
Og efterhånden er Aabybro IF den eneste klub i Jammerbugt Kommune, der stadig kan tilbyde 11-mands fodbold for damer, og det endda med også et hold i serie 2.
Og nye spillere er mere end velkomne hos Aabybro IF.

Nyt spilsystem
Udsættelsen giver blot træner Ronny Andreasen og spillerne lidt mere tid til at indøve det nye spilsystem.
– På hjemmebane mod Holtet skal vi have point, selv om Holtet har været med i Jyllandsserien i en del år og derfor har en del rutine, siger Ronny Andreasen.

Farvel til profiler
Men Aabybro IF har i sommerpausen sagt farvel til to profiler på grund af studier.
Stine Kronborg, Rikke Pedersen og Cecilie Nørmølle har alle forladt klubben.
– Desuden er vi ramt af et par skader, men vi skulle gerne overleve i Jyllandsserien og så byge på med flere spillere de kommende sæsoner, siger Ronny Andreasen om damesenior.

Har mødt AaIF flere gange
Ronny Andreasen kom til Aabybro IF op til forårssæsonen, men der har ikke været meget at gøre på boldbanerne på grund af Corona.
Han har i flere år været ungdoms- og seniortræner i Dronninglund IF på dame- og pige siden, og var klar til nye udfordringer, da Aabybro IF søgte træner.
– Jeg har spillet mod dem en del gange, og de har altid været et irriterende godt og spændende hold at møde, så jeg syntes, det ville være spændende at træne dem.

Godt fællesskab
– Aabybro IF er en super klub med et godt fællesskab. Det fungerer rigtig godt socialt, og her er dygtige spillere. Det er en meget positiv oplevelse, siger træneren.

Se Aabybro IFs Jyllandsseriepulje her:

  • Holtet IF
  • Nibe
  • DHF
  • B52 Aalborg
  • Støvring
  • Aabybro IF
  • Aalborg Freja
  • Frederikshavn fI

Læs om fantastiske oplevelser og events