jetsmark svømmeklub
Pandrup

Den store svømmedag i Jetsmark

Flot tilslutning

101 deltagere nød en gratis tur i svømmehallen til Den Store Svømmedag, da den blev afholdt søndag den 8. oktober i Jetsmark Idrætscenter, oplyser Svømmeklubben JET i en pressemeddelelse.

De svømmede sammenlagt 45.500 meter i løbet af 6 timer. Svømmeklubben JET stod for det praktiske i løbet af dag, mens Jetsmark Idrætscenter stillede bassin og livreddere til rådighed.

Den Store Svømmedag er for alle – børn, unge og ældre. Det er både for dem, som normalt færdes i en svømmehal, men har også til hensigt at få borgere, der normalt ikke benytter den lokale svømmehal til at kigge forbi og tage en dukkert i bassinet.

Den Store Svømmedag  afholdes hvert år i oktober – som en del af Danmarks Motionsuge. Det er en event, der er blevet afholdt siden 1989, hvor svømmeklubber og svømmehaller åbner dørene, så du kan svømme så langt du vil.

Hele 33 svømmehaller rundt om i Danmark holdt gratis åbent på dagen. Den Store Svømmedag er arrangeret af SvømDanmark i samarbejde med lokale svømmeklubber og haller.

Svømmeklubben JET retter en tak til alle, der kom og deltog i arrangementet og takker REMA 1000 for at sponsorere frugt, kaffe og saft til alle deltagere.

Læs om fantastiske oplevelser og events