Den nye depotløsning, som blev introduceret tidligere i år har vist sig at være en succes. Alt er optaget, så de 25 rum, der blev etableret i første omgang, skal nu suppleres med yderligere 25 rum.

Det er Carsten Hansen, som står bag konceptet, og han har haft sin gang i Blokhus siden 2007. Sammen med hustruen, der stammer fra Kroatien flyttede han permanent hjem til Danmark i sommers efter at have arbejdet i udlandet i 23 år.  Han er stadig ansat som rådgiver i en humanitær organisation, så projektet omkring depotrum er pt. kun på hobbybasis.

-Det er egentlig en forretning, som passer sig selv. Man får en kode til låsen, og så kan man selv gå ind, når man har behov for det, forklarer indehaveren.

Gården, som bliver anvendt til formålet, er beliggende tæt på Spar og den nye XL-forretning i Hune.

-Jeg købte den, fordi jeg synes det kunne være interessant at lave noget nyt i Blokhus. Byen er jo i en rivende udvikling, og der er rigtig mange tilflyttere, hvor en del af dem flytter fra noget større og ind i noget mindre. Det skaber behovet for et depotrum, fortæller han til Blokhus Avis.

Samtidig er der en del sommerhusejere, som også har behov for mere plads, og det næste at der også åbnes op for sæsonlejere.

-Mange fastliggere på campingpladser har f.eks. ofte brug for et sted at opmagasinere fortelte henover vinteren, og her vil et depotrum også være yderst anvendeligt, afslutter Carsten Hansen.

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events