Aabybro

Der bliver ikke By Night – men så tæt på som muligt

– Torsdag i uge 30 plejer at være en af de helt store dage i Aabybro med By Night og med ikke alene masser af gode tilbud, aktiviteter og fremvisninger, men også spisning, dans og musik.

Der kommer til at ske noget
Det lader sig ikke gøre denne sommer i den traditionelle udgave af By Night på grund af Corona-restriktionerne.
Men sommeren skal ikke gå stille hen over Aabybro af den grund, så Handels & Erhvervsforeningen inviterer alligevel til festlige dage og mange favorable tilbud fra torsdag til lørdag i uge 30.

Så tæt på som muligt
– Vi kommer jo ikke til at have 1.000 mennesker til spisning og musik og samt dans. Men vi vil have en masse små aktiviteter, og butikkerne vil holde længere åbent, fortæller Klaus Simonsen fra Aabybro Handels & Erhvervsforening.
– Vi kommer til at gøre alt, hvad vi kan, for at få det til at ligne det traditionelle By Night, men selvfølgelig inden for myndighedernes retningslinjer.

Sommerstemning på Torvet
Endnu har aktivitetsudvalget ikke det endelige program på plads, men det vil blive offentliggjort snarest.
Desuden kan man inde for den nærmeste tid glæde sig til, at der kommer mere hygge og sommerstemning på Torvet i Aabybro Centret.
Handelsstanden har nemlig indkøbt nye møbler, som bliver sat op, så man kan sætte sig og nyde sommeren med en snak og en forfriskning og suge stemningen til sig.

Læs om fantastiske oplevelser og events