Aabybro

Der bliver ingen Aabybro By Night denne sommer

Aktivitetsudvalg afventer 11. maj for at se, om der kommer andre muligheder

– Der plejer at være gode slagtilbud, et rend af mennesker og en summen af snak hen over bordene og boderne. Levende musik, gensynsglæde samt knitren fra grillerne, når der torsdag i uge 30 er Aabybro By Night.

Op mod 6.000 mennesker
Men det bliver ikke denne sommer, at Aabybro Centret, Torvet samt Østergade og en del af Vestergade bliver samlingspunkt for 5-6.000 indkøbsglade gæster, kunder og beboere.
Årets By Night 23. juli er nemlig aflyst som følge af regeringens forbud mod, at man samles flere end 1.000 mennesker. Forbuddet løber til 31. august.

Afventer 11. maj
Aktivitetsudvalget i Aabybro Handels- og Erhvervsforening ser ikke andre udveje end at aflyse.
– Vi har i udvalget besluttet at aflyse og så afvente 11. maj for at høre, om regeringen kommer med en åbning, som giver mulighed for, at vi kan lave andre tiltag hen over året, måske allerede i løbet af sommeren. Det er vores håb, men nu må vi vente og se, siger Vagn Tidselbak, formand for Aabybro Handels- og Erhvervsforening.

En af årets største dage
Det er selvfølgelig med stor ærgrelse, at den festlige dag, der med masser af gode tilbud, levende musik og muligheder for at spise i byens gader og torve trække mange til – også fra byer et pænt stykke fra Aabybro.
– Vores By Night er en af de helt store aktiviteter, og det er en af årets bedste handelsdage, så det kommer også til at gå ud over forretningerne. Men vi kan ikke gøre andet, siger Vagn Tidselbak.

Læs om fantastiske oplevelser og events