Blokhus

Der er run på skøjtebanen i Blokhus

(Foto: Poul Nymark)
Skøjtebanen på Torvet i Blokhus er i denne tid centrum for livsglæde med masser af glade gæster, som valfarter til Blokhus fra nær og fjerne for at nyde farten på skøjterne og områdets natur.
Men det hele foregår alligevel stille og roligt med hensyn til alle restriktioner, og der er god plads på banen, hvor der højst er 25 par skøjter i gang samtidig.

Med bus fra Aalborg
To af lørdagens skøjteprinsesser er de 13-årige Dada Perenda og Cathrine Froulund, som sammen med tre venner har taget bussen fra Aalborg.
Det var den neste måde de lige kunne komme op til banen i Blokhus på denne lørdag.
– Det er så sjovt at skøjte. Det er anden gang denne vinter, vi er her. Sidste år kom vi her meget. Der sker ikke så meget i Aalborg, så vi er mega-glade for, at der er en bane i Blokhus, fortæller pigerne på skift.

Dada Perenda og Cathrine Froulund (t.v.) nyder at løbe på skøjter. Foto: Poul Nymark

Masser af glade mennesker
Men der har også være gæster endnu mere langvejs fra.
– Onsdag havde vi gæster fra Randers, ellers kommer her folk fra hele Nordjylland og så selvfølgelig vores turister, fortæller Rasmus Hundrup, Blokhus Iscafe, der står for driften af banen.
Han anbefaler, at man bestiller tid i god tid, da det går stærkt med at booke tider på landets eneste åbne skøjtebane, og så er det også en god ide at komme 10-15 minutter før sin tid, så man er kar til at komme på banen fra start.
– Her er en rigtigt god søgning, også i hverdagene. Vi er glade for, at folk støtter op om det her, og vi nyder at se så mange glade mennesker, fortæller Rasmus Hundrup om banen, der er ejet af Blokhus Fonden.

Foto: Poul Nymark


En befriende oplevelse
Selv om han ikke selv er på banen, nyder Finn Henriksen fra Vestbjerg også oplevelsen. Sammen med veninden Mette kigger han på, at hendes børn udfolder sig på isen.
– Jeg er lidt indebrændt over, at jeg ikke har fået bestilt en tid, siger han.
– Det er en fin bane. Placeret godt, hvor der er læ, og så skinner solen i dag, siger Finn Henriksen og tilføjer.
– Det er befriende at se mange glade mennesker i disse tider.
Du kan bestille tider her:

Velkommen til Blokhus Skøjtebane (blokhusskojtebane.dk)

Foto: Poul Nymark
Foto: Poul Nymark

Læs om fantastiske oplevelser og events