Aabybro

– Der mangler gnist, fight og skarphed i felterne


Fodbold, serie 1
Aabybro IF – RKG Klarup: 0-2 (0-2)
0-1 (25.)
0-2 (35.)

– Der er ikke andet for end at kæmpe videre, men vi må ændre på vores selvforståelse. Vi plejer at være med i toppen. Det er vi ikke nu. Det er i den anden ende, vi skal kæmpe for at undgå de to nedrykningspladser.

Burde have scoret

Det er klar tale fra Aabybro IFs træner Claus Thomassen efter nederlag i de to seneste to hjemmekampe på henholdsvis 1-2 mod Brønderslev og tirsdag aften 31. august 0-2 mod RKG Klarup.
Nederlaget placerer holdet på en 5. plads blandt de 8 hold, men flere af holdene under har spillet færre kampe.
– Vi kommer ellers godt i gang og skulle have scoret tre gange inden for det første kvarter på tre meget oplagte målchancer, siger Claus Thomasen.
Men Kasper Skov fik ikke omsat sin friløber til mål, og Christian Lønstrup har en mulighed, hvor han blot skal passere målmanden, men han får sparket bolden helt forbi mål.

Bliver straffet
Endelig modtager Jonas Rasmussen ved bagerste stolpe et indlæg, som han blot skal sætte en inderside på, men han bliver blændet af solen og sparker højt over mål.
– Og så sker der det samme som i kampen mod Brønderslev. Vi får ikke scoret på vores chance, men bliver straffet i den anden ende. Vi mangler skarphed i begge felter i øjeblikket, konstaterer Claus Thomasen.
Han efterlyser mere vilje og fight.
– Vi mangler gnist og intensitet i vores spil. Det er nødvendigt, når vi er i en svær pulje som denne, understreger han.
Den bedste for Aabybro IF var Frederik Østergaard, og Aabybro IF spiller igen søndag ude mod Aalborg Freja.

Læs om fantastiske oplevelser og events