Nyheder
imported

Destination Blokhus ser tilbage på et flot 2021

Stort aktivitetsniveau året rundt betyder ny-ansættelse.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

For Destination Blokhus har 2021 været et helt fantastisk spændende år med masser af aktiviteter hele året rundt samt besøg af rigtig mange gæster og turister.
De fik fornøjelsen af opleve ikke alene den enestående natur, men også de mange arrangementer og aktiviteter, som Erhvervsforeningen Destination Blokhus står bag, understøtter eller er med til at arrangere.
Det fortalte formand Berit Bøjstrup, da foreningen torsdag aften 24. marts havde generalforsamling på Restaurant Nordstjernen med 35 deltagere.
Erhvervsforeningen blev oprettet for 10 år siden med 55 medlemmer, og i dag 10 år senere har den 113 medlemmer.

Erhvervsforeningen Generalforsamling

Forskønnelse af Torvet

I sin 7. beretning for foreningen oplyste Berit Bøjstrup, at foreningen i efteråret havde møde med kommunen om forskønnelse af Torvet.
Det er mundet ud i et inspirationskatalog, og ud fra det vil der løbende ske forskønnelse af Torvet.
I øvrigt bliver der meget snart sat lys på Scenen på Torvet med baggrund i økonomisk hjælp fra både Sol og Strand samt Feriepartner.

Stærkest sammen

Erhvervsforeningen arbejder fortsat for at skabe vækst og udvikling i destinationen samt for at blive Nordjyllands foretrukne feriedestination.
Nuværende events skal fastholdes, og nye oplevelser og tiltag sættes i gang for at tiltrække flest mulige overnattende turister, én-dags gæster samt fastboende.
– Vores motto er, at sammen gør vi en forskel, understregede Berit Bøjstrup.
Og i 2021 blev målet om et højt aktivitetsniveau til fulde indfriet med blandt andet Blokhus & Bilerne, Wind Festival, sankthansbål, Fly-In og Open By Night.
Efterårsfestivalen blev en særlig succes med omkring 20 pct. flere deltagere i de forskellige events, og årets hit var Zombierum med ikke færre end 675 deltagere.
Alt sammen under eventansvarlig Jannie Ratkes vinger.

Stort aktivitetsniveau

Netop de store aktivitetsniveau betyder, at det er nødvendig for Erhvervsforeningen at ansætte endnu en medarbejder til at hjælpe med foreningens mange events i foråret og hen over sommeren frem til september, og denne stilling er netop blevet slået op.
Berit Bøjstrup fremhævede også den store og uundværlige indsats fra Team Frivillige, og det er et mål at udbygge dette Frivilligekorps yderligere.
Der er allerede set fremad i forhold til yderligere markedsføring, da erhvervsforeningen i december optog en video af julen og vinteren i destinationen, og målet er, at denne vide skal vises på TV2 op til udsendelserne, Vild med Dans og julekalenderen. Dermed er der både en sommer- og vinter-video fra området.

Valg

Til bestyrelsen var der genvalg af Lasse Nielsen, Michael Bisgaard og Martin Hjelm Pedersen.
Preben Jonstrup, XL Byg, som har været siden 2012 ønskede ikke genvalg, og han blev afløst af Kasper Springborg.
Ny suppleant er Inge Valbirk, Blokhus Feriecenter.

Dermed er bestyrelsen:

Formand Berit Bøjstrup, Novosol.
Næstformand Lotte Kande, Blokhus Medier.
Kasserer Lotte Gulbæk, Motel Hune.
Hans Henrik Hansen, Thorkild Kristensen.
Anita Michaelsen, Kunstcafeen.
Lasse Nielsen, Spar Hune.
Michael Bisgaard, Feriepartner.
Martin Hjelm Pedersen, Spar Blokhus.
Kasper Springborg, Kalstrups Livsstilshus.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events