Pandrup

Det Gamle Mejeri fejrer 30 års fødselsdag

I denne uge er der masser af ekstra gode fødselsdagstilbud hos Det Gamle Mejeri på Blokhusvej i Pandrup, hvor Hanne Frederiksen fejrer sin modebutiks 30-års fødselsdag.

En oplevelse i sig selv
Det Gamle Mejeri har mange kunder også langvejsfra, og butikken er kendt for at være en oplevelse i sig selv med den hyggelige stemning og fine service.
Men egentlig lå det ikke i kortene, at Hanne Frederiksen skulle få et voksenliv med webshop, brugskunst, tørrede blomster, specialiteter samt et meget bredt og varieret sortiment med sko og modetøj for alle fra 30 år og til bedstemødrene.
Efter gymnasietiden var målet at blive fysioterapeut, men et sabbatår i en butik i Aabybro førte Hanne Frederiksen i en anden retning.

Det ligger i blodet
Selv om hun ikke var udlært i butik, men selvlært, så blev Hanne Frederiksen klædt mere end fornuftigt på, da hun ved siden af jobbet tog en uddannelse som merkonom på aftenskole samt et iværksætterkursus.
– Jeg ville gerne være selvstændig. Det ligger i blodet i familien, og mine brødre er også selvstændige. Der er noget købmand i os, og så elsker jeg tøjbranchen, fortæller Hanne Frederiksen.
Desuden var det tidligere mejeri i Pandrup netop blevet overtaget af Hannes mand, Niels Christian Larsen, og det blev til en mulighed for, at Hanne Frederiksen kunne åbne sin forretning.

Jeg kan godt
– Der var ikke nogen, der ville låne mig pengene, så dem lånte jeg af min mand og startede i det små. Men det gav mig også den følelse af, at jeg nok skulle vise dem.
– I den første tid med Det Gamle Mejeri var der da lidt ondt i maven, men jeg fandt det helt rette koncept og havde en følelse af, at jeg var landet på den rette hylde, siger Hanne Frederiksen, der ikke lægger skjul på, at hun brænder for sin butik og har lagt mange timer i den.
– Det Gamle Mejeri er en meget stor del af mit liv, men jeg har da nået at få en familie med tre børn, smiler hun.

Følger med moden
Med årene har Det Gamle Mejeri også opbygget en stadig større kundekreds ved hele tiden at udvikle sig, følge med moden og have fingeren på pulsen i forhold til  indkøb, så det har været muligt at ride med på tidens op- og nedture.
– Covid 19 har være den største udfordring. Jeg har aldrig før prøvet at blive bedt om at lukke, men det var også sundt, og vi lærte nye ting som at bruge de sociale medier endnu mere.
Og med 30 år i bagagen ser hun frem mod nye oplevelser.
– Jeg vil gerne blive ved så længe, jeg kan holde til det, men helst med noget hjælp, så jeg kan komme ned på 37 timer, siger Hanne Frederiksen, som har 4 piger ansat på deltid.

Læs om fantastiske oplevelser og events