Nyheder
imported

Det sker: Beach velvære på Blokhus Strand

Vesterhavsdyp, Saunahytte, Strand Fitness og Yoga – Women’s Weekend byder på sand mellem tæerne d. 3. og 4. september

Heidi Sivesgaard står klar med et spændende yogaprogram lørdag d. 3. september kl. 09.00

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Lørdag den 3. og søndag den 4. september skydes Women’s Weekend i gang allerede kl.8 om morgenen. Her inviteres du med i det friske Vesterhav og bagefter skåles der i en Blokhus Bitter.  Der er også mulighed for at få varmen i den opvarmede Saunahytte, som vil stå klar på stranden. Pigerne fra den lokale vinterbadeklub "Søstjernerne" er klar med en kærlig hånd eller et venligt og bestemt puf til de, som har svært ved at tage skridtet ud i bølgerne selv.

Lørdag morgen vil der ligeledes fra kl.9 være yoga for alle interesserede. Heidi Sivesgaard fra Sivesgaard Yoga og kropsterapi vil guide alle fremmødte igennem et skønt yogaprogram med stræk, bøj og sjove og udfordrende stillinger; den dejligste måde at vække kroppen til live og gøre den klar til en ny dag.

Søndag morgen kl.9 kommer den erfarne fitness instruktør, Karen Bøcker Jensen med et alsidigt program, hvor alle får pulsen op og styrket musklerne. Der er lovet sved på panden, og der er garanti for at få nogle af de genstridige kalorier forbrændt i den friske Vesterhavsluft.

Både yoga og fitness er for alle; både unge, ældre, nybegyndere samt øvede kan være med. Tag gerne veninden, din mor, naboen eller måske kollegaen med til nogle hyggelige morgen- og formiddags timer på Blokhus strand, opfordrer Ann Holmbech fra arbejdsgruppen bag Women’s Weekend, ligesom hun nævner at alle der ønsker at være med til yoga med fordel bør medbringe egen måtte eller håndklæde.  

Tilmelding er ikke nødvendigt, alle der er friske på lidt Beach Velvære mødes til venstre for nedkørslen ved Blokhus Strand begge morgener fra kl. 08.00. Kig efter Saunahytten. Prisen pr. dag er 50kr og dækker både Saunahytte, bitter og træning. 

Læs om fantastiske oplevelser og events