Nyheder
imported

Det sker: Den vel nok største Midsommerfest i Blokhus

Søndag d. 23. juni afvikles Danmarks vel nok største bålfester i Blokhus – det bliver en Midsommerfest for både store og små.

I år falder Sankt Hans på en søndag, og derfor har Erhvervsforeningen Destination Blokhus i samarbejde med VisitJammerbugten sat alle sejl ind for at skabe en hyggelig familiefest. Festlighederne indledes med hygge omkring bålpanderne, hvor det er muligt at bage snobrød. Herefter vil der, traditionen tro, afholdes Anderæs ved Fiskernes Hus.

Nordsøfestival´s festlige indslag

Først på aftenen kan man opleve en musikalsk march fra Blokhus Torv, ved de mange norske skolekorps som deltager ved årets Nordsøfestival. Tilskuere er velkomne til at følge trop. Marchen afsluttes på stranden med en minikoncert.

Koncert ved Nikolaj og Piloterne

Efter en weekend med International Faldskærmskonkurrence, hvor dygtige springere har domineret himlen over Blokhus, er det på sin plads, at stranden varmes op med den charmerende vendelbo, Jens Varmløse, som opvarmningskunstner til aftenens hovedindslag; koncert ved Nikolaj og Piloterne.

Nikolaj Christensen og Piloterne har siden det anmelderroste debut-Album "Piloter" leveret en række ligefremme, iørefaldende og delvist selvbiografiske sange, der har smeltet sig ind i mange danskeres hjerter. Nikolaj & Piloterne, som slog igennem med deres anmelderroste album ”Piloterne” og hittede med sangene ”Kommer nok hjem” og ”Du kan svæve rundt”, vil synge stranden op og lægge op til hygge og fest på stranden.

Båltale af Mogens Gade

Årets båltaler, Borgmester Mogens Gade, har gennem mange år været aktiv inden for organisationsarbejdet i Venstre og derudover haft en aktiv indsats indenfor musik, sport og spejderlivet. Med afsæt i dette, Blokhus som destination og kommunens store arbejde, holdes aftenens båltale.

Heksen sendes fra Blokhus til Bloksbjerg

Efter talen tændes bålet, og heksen sendes afsted mod Bloksbjerg med fællessang. – Vi håber og regner med der dukker ligeså mange glade gæster op i år som sidste år – til et brag af et beachparty. Det bliver hyggeligt at stå med en kold øl i hånden, mens man lytter til dejlig musik og får varmen fra det store bål, udtaler Jannie Ratke fra VisitJammerbugten. Byens restauranter holder naturligvis også åbent denne aften, men det er en god idé at reservere bord på forhånd.

Program:

16.00 Snobrødshygge/ Fiskernes Hus

17.00 Anderæs/ Fiskernes Hus (Indskrivning fra kl 16.00)

18.00 Norske musikkorps marcherer fra Torvet til Stranden

19.00 Opvarmning ved Jens Varmløse

19.50 Velkomst ved Berit Bøjstrup

20.00 Koncert ved Nicolai og Piloterne

20.45 Båltale ved borgmester, Mogens Gade

21.00 Bålet tændes

21.45 Koncert ved Nicolai og Piloterne

22.00 Tak for i aften

Læs om fantastiske oplevelser og events