Tekst: Louise Kande (redigeret) – Foto: Presse
Hotel Fårup oplevede en fantastisk start i løbet af sæson 2016 – med en næsten fuldt booket højsæson og en lang række positive omtaler. Dermed er en udvidelse af hotellet allerede en realitet.
– Vi glæder os naturligvis over, at vi allerede nu kan konstatere, at der er et grundlag for at øge hotellets kapacitet. Sæson 2016 gik over al forventning, og vi har derfor startet udbygningen af hotellet, fortæller Louise Bager Hansen, der er hotel-leder på Hotel Fårup.
Den nye tilbygning, der skal være klar ultimo februar, er en udvidelse af hotellets restaurantkapacitet. Helt konkret bygges der nu en ny tilbygning på den østlige side af den nuværende restaurantbygning. Den nye tilbygning fremstår som et orangeri med mange glasflader, som byder lyset indenfor. Bygningen er på cirka 90 kvadratmeter og har plads til omkring 80 personer.
Da Hotel Fårup blev etableret, var hotellet primært møntet på turister. Nu viser det sig imidlertid, at der også er en stor efterspørgsel efter møder, konferencer samt private fester, fx konfirmationer og fødselsdage.
– Vi ønsker naturligvis at imødekomme dette behov, og så ser vi det også som et vækstområde fremadrettet i relation til at udvikle os inden for dette segment. Mange oplever, at vi har noget ”unikt” at bidrage med i forhold til eksempelvis møder og konferencer, idet det er muligt at udnytte omgivelserne i Fårup til fx teambuilding i skoven eller en tur i en af forlystelserne, slutter Louise Bager Hansen.