Nyheder
imported

Det sker i dag, tirsdag!

Så er der atter en tirsdag, med liv og aktivitet i Blokhus gader.

Så er der atter en tirsdag, med liv og aktivitet i Blokhus gader.

I disse timer er forberedelserne i fuld gang til dagens mange aktiviteter på torvet i Blokhus.

KL. 12 – 18 starter den første af en række markedsdage "Tirsdage på Torvet". Her kan man blive inspireret af friske råvarer, spændende kunsthåndværker og oplevelser for hele familien.                                                                                                                                                             Det er VisitJammerbugten som står for arrangementet.

.

Kl. 19.25 starter endnu en af sommerens TV2 Nord koncerter som TV stationen laver i samarbejde med Jammerbugt Kommune. I dag går coutry sangerinden Ester Brohus på scenen, på torvet. Ester Brohus har gennem mange år formået at bevæge sit publikum, med sin særprægede stemme, sit musikalske univers og sin iver efter at fortælle sine historier.

 

 

Kl. ca. 20.30 er der Piano Bar på Cheers Pub med entertaineren Karl Anderson. Piano Bar er det helt store i Norge, og Karl Anderson er en af de mest populære entertainere i vort broderland. Der bliver rigtig gang i gaden.

Vejrguderne ser ud til at være med Blokhus. Der skulle kun komme ganske få skyer på himlen, så det bliver en rigtig dejlig dag.

Læs om fantastiske oplevelser og events