Nyheder
imported

Det sker: Ishockey hygge hver mandag

Hver mandag kl. 19.00 inviteres du med til ishockey hygge i Blokhus. Der er et mål på i begge ender på skøjtebanen i Blokhus, og så spiller der hyggelig ishockey.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Poul Nymark

Har du lyst til at være med til et hyggeligt og fast sportsligt arrangement hver mandag? Så mød op på Torvet ved skøjteudlejningen lige før kl. 19.00 hver mandag. – Man behøver ikke deltage hver mandag – men man kommer som man har tid og mulighed. Hygge for alle aldre er omdrejningspunktet – store som små, fortæller Lars Abildgaard, der er træner og holdkaptajn.

INFO

Har du nogle knæ- eller albuebeskyttere gemt sammen med rulleskøjterne, så er det en god idé at tage dem med til ishockey hver mandag. Der er heller ikke noget i vejen for at træne i skiundertøj og en træningsdragt, som beklædning! Du behøver ikke ishockeyudstyr for at være med. En cykelhjelm og en stav kan gøre det. Ellers er der lidt udstyr der kan lånes. Det er ligegyldigt, om du er nybegynder eller øvet på skøjter! Vi passer på hinanden, og vi må ikke tackle i kampens hede! Der vil være en kort introduktion til spil og lokale regler, men mest af alt skæg motion med ishockey.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events