Nyheder
imported

Det sker: Kunstart 20 – galleri og B&B er snart færdig

Løndag d. 26. marts kl. 11-13 bydes der velkommen til alle interesserede

Efter 25 år i udlandet er Janne Wollesen vendt tilbage til Danmark. De små børn er blevet voksne og er fløjet fra reden, og Janne er klar til at udleve sin drøm og evige livsprojekt om at åbne et kombineret galleri med B&B.

Adressen er: KUNSTART20 – Saltum Strandvej 20,9493 Saltum

– Byggeprocessen er snart færdig, så jeg vil gerne invitere alle interesserede forbi til at se, hvad det foreløbigt er blevet til. Jeg vil være vært ved lidt øl og vand, og så håber jeg, at interessen vokser omkring stedet, fortæller Janne, der samtidig glæder sig til at give en stor tak til samarbejdspartnere og hovedentreprenøren Keld og Johs.

Hun er 52 år og er oprindeligt fra Vestbjerg – så hvorfor valgte hun lige præcis Saltum som destination for sit store projekt?  For snart 2 år siden kom hun kørende forbi Strandgården. Hun har altid været betaget af området, og nu bød muligheden sig for at slå sig ned på en unik beliggenhed. Inden hun havde set sig om, blev drømmen om at købe en nedlagt gård og lave dette til et galleri og B&B snart en realitet. Den gamle strandgård blev revet ned, en ny blev opført og i starten af juni åbner hun sit Kunstart 20 – galleri og B&B. Fra juni, hvor der samtidig også inviteres til officiel reception, bliver det muligt at booke overnatninger, deltage i kunstkurser, besøge galleriet og opleve kombinationen af velvære, oplevelser og ferie tæt ved strand og skov i Kunstart 20 – galleri og B&B.

Janne er oprindeligt uddannet på Kunsthåndværkerskolen i Kolding indenfor tekstil, har siden været indretningsdesigner, været tilknyttet flere forskellige kunstprojekter, er udøvende kunstner og har i mange år haft eget galleri og maler- og velværekurser.  

Læs om fantastiske oplevelser og events