Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Det sker: Landskamp på scenen i Blokhus

Lørdag d. 25. maj mødes nogle af de bedste boksere i Danmark mod nogle af de bedste boksere fra Irland, når der bliver landskamp på scenen i Blokhus.

Tekst: Louise Kande – Foto: Kim Aarestrup

Pandrup Bokseklub og Dabu arrangerer atter Bokselandskamp på Torvet i Blokhus. Lørdag den 25. maj kl. 13.00 mødes nogle af de bedste boksere fra henholdsvis Danmark og Irland til et brag af en landskamp. Sidst gæstede de torvescenen i 2016 – og nu gentager de successen.

 

De to nationer

Irland satser meget på at udvikle deres boksere til det kommende OL. – Det irske Landshold er virkelig stærkt. Irland satser hårdt mod boksesporten og har virkelig gjort mange ting for at udvikle deres hold. Det bliver interessant, hvordan det danske landshold vil klare sig. Det bliver utrolig spændende. Pandrup bokseklub har to deltagere på landsholdet. Det er Frederik Lundgaard Jensen og Torben Keller. Det er to af klubbens bedste boksere, som vi er meget stolte af at kunne præsentere i landsholdsdragten. De er begge eliteboksere der er udviklet på Pandrup Bokseklubs eget talentudviklings team, fortæller formanden fra Pandrup Bokseklub, Kim Carøe Aarestrup der sammen med Erhvervsforeningen i Blokhus er arrangør. – Vi håber naturligvis på at vejrguderne tilsmiler os denne helt exceptionelle lørdag. Der er gratis entré til stævnet, så vi håber at rigtig mange vil møde op og heppe på de danske kæmpere, afslutter han.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events