Nyheder
imported

Det sker: Leben ved Løkken

Galleri Munken inviterer på sommerudstilling, Sankt Hans fest og Workshop med klinkeborde. Kreativitet og hygge er i fokus.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Fra d. 22. juni – 31. juli inviteres der til sommerudstilling med “Kunst til friske søm”.

– Vi har en række fremragende værker af kunstnere, der normalt ikke er fast tilknyttet galleriet. Et udvalg af disse værker vil man kunne finde på udstillingen. Der er tale om såvel malerier som grafik og meget andet, fortæller indehaver Jane Mikolajewicz.

”Kunst til friske søm” refererer til, at det er en umulig opgave at lave en ordentlig præsentation af

så mange forskelligartede værker. – Hvad der kommer til at hænge på væggene kan nemlig godt gå hen og blive en overraskelse. Gå selv på opdagelse og læg vejen forbi Galleri Munken, siger Jane med et smil.  

Sankt Hans

Vi har midsommer og traditionen tro fejrer vi Skt. Hans aften d. 23. juni kl. 19.00, hvor der vil være båltale og efterfølgende monolog ved humoristen John Engelbrecht – Vi serverer lækker galleribuffet og musikken leverer Schwåmpis venner, fortæller hun.

Klinkevals på MunkenNu kan du udleve din din drøm og skabe dit eget helt unikke klinkebord. –  Jeg afholder en enestående Workshop, hvor alle kan deltage. I samarbejde med Pia Engqvist, der har leveret de farvestrålende fliser og klinker, bliver du guidet igennem processen. Efter to dage står dit smukke bord færdigt – klar til flytte ind i din bolig. Har du fået lyst til mere er der mulighed for at lave en matchende blomsterkrukke, som du selv medbringer, forklarer Jane.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events