Nyheder
imported

Det sker: March for en god sag

Sct. Georgs Gilderne i Aalborg arrangerer igen Vesterhavsmarch, søndag d. 8. juli på stranden mellem Blokhus og Løkken.

Tekst: Louise Kande

Den populære Vesterhavsmarch åbnes ved tale af Borgmester Mogens Gade søndag d. 8. juli kl. 09.00, hvorefter marchen skydes i gang af Blokhus Kanonlaug kl. 09.15.

I år uddeles der donationer på tilsammen kr 35.000 til LYKKELIGA, som bruger håndbold til at skabe positive fællesskaber, positiv formidling og positive oplevelser for og omkring udviklingshæmmede børn i hele Danmark. Projektet danner bro mellem udviklingshandicappede og resten af danskerne. Dertil uddeles donationer til SKYGGEBØRN som hjælper børn og unge i sorg og kæmper samtidig for at nedbryde berøringsangsten med sorg gennem foredrag, forskning og undervisning. Slutteligt uddeles der også donationer til KFUM SPEJDERNE I SALTUM  samt SWA projekt – som er en lejr for raske søskende til psykisk syge børn. Donationerne overrækkes af stadsgildemester Flemming Hansen samt formand for Vesterhavsmarchen Finn Bramsen.

En oplevelsesrig dag

Det er 46 år siden, den første march blev afholdt på den smukke Vesterhavskyst. Mere end 150 000 personer har gennem årene deltaget i marchen, og det har betydet, at Sct Georgs Gilderne har kunnet donere over 1 mio kr til humanitære formål.

Læs om fantastiske oplevelser og events