Nyheder
imported

Det sker: Michael Back giver familiekoncert i Jetsmark Idrætscenter

PGU Gymnastik inviterer børn og voksne ind i et lærerigt og legende koncertunivers, hvor man kan fjolle og pjatte på børnenes præmisser i Vinterferien.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Søndag d. 28. februar kl. 9.30 – 11.30 er det tid til familiehygge, når Michael Back giver koncert og der inviteres til gymnastik. PGU Gymnastik gentager den store succes fra 2014, hvor Michael Back besøgte Jetsmark Idrætscenter og gav børn såvel som voksne en fantastisk dag med masser af liv og glade dage.

– Michael Back giver koncert i Hal B, hvor vi skal synge, lege og fjolle sammen med ham i ca. en time, og især børn i alderen 0-6 år vil han henvende sig til, fortæller arrangørerne fra PGU gymnastik til Blokhus avis.

Derefter er der en lille pause hvor gæsterne kan nyde forfriskninger og hygge, inden Hal B igen er forvandlet til et stort redskabsland med en masse af PGU Gymnastiks redskaber. Der vil være instruktører som hjælper børnene og forældre ved redskaberne – så alle kan prøve og være med.

– Det er en sjov koncert for de mindste børn, som fra start til slut er med til at synge, spille, hoppe, flyve, danse og ikke mindst lege, afslutter PGU. 

Læs om fantastiske oplevelser og events