Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Det sker: Nytårsfitness

Mød Marina Aagaard - master i fitness og træning, foredragsholder og motionsekspert fra DR.

PGU Træning & Fitness afholder Nytårsfitness, lørdag den 6. januar 2018, med Marina Aagaard. Hun sørger for, at du får pulsen op således du sikker på, at skyde 2018 i gang med fuld power.

Marianne Hurup, teamleder ved PGU fortæller, – I anledning af, at vi allerede har 5. års jubilæum med Nytårseventen har vi i år tilføjet et foredrag af Marina Aagaard omkring vaner, motivation og målsætninger. På den måde får deltagerne den bedste oplevelse med fokus både på den fysiske og mentale træning og er dermed endnu bedre rustet til et 2018 med mere energi, overskud og fastholdelse af nye vaner.

Nytårsfitness vil som altid afslutte eventen med en lettere tapasbuffet i sportscafeen i Jetsmark idrætscenter. Her er der tid til en dialog med flere af instruktørerne, mulighed for indmeldelse i PGU Træning & Fitness og ellers blot at hyggesnakke med hinanden og ønske godt nytår. 

Foreningen PGU Træning & Fitness håber igen i år at se mere end 100 friske kvinder og mænd til en lærerig, inspirerende og sjov dag. Nytårsfitness finder sted d. 6. januar kl. 9.30 – 12.30. Se mere på www.pgu-pandrup.dk 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events