Nyheder
imported

Det sker: Safari-band i Blokhus

De lokale beboere som byens gæster og turister inviteres til

Det sker:

Safari-band i Blokhus

De lokale beboere som byens gæster og turister inviteres til

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Hver uge i sommer, præsenterer Erhvervsforeningen Destination Blokhus forskellige musikarrangementer. D. 13. august kl. 19.30 kommer Safai-band til Blokhus og underholder.

Der er lagt op til dans og godt humør, når Safari-Band går på scenen og spiller de kendte klassikere, med et pust af nutiden. Publikum tages med på en musikalsk safari helt fra 50’ernes Johnny Cash og frem til nutidens Katy Perry. Safari-Band sætter gang i både fødderne og minderne, til tonerne af The Beatles, Creedence Clearwater, Bryan Adams, TV-2, Danske Grandprix hits og meget mere.

– De er jo helt fantastiske! Med Lena Ravn-Jensen som frontfigur og forsanger – og eneste pige –  i  Safari-Band er der garanti for en spændende vokal. Lena startede sangkarrieren allerede i folkeskolen med flere solooptrædender i skolemusicals, for senere at være en del af større korarrangementer. Lena har siden medvirket som korsanger på flere CD indspilninger, og er nu altså kommet helt i front i Safari-Band, som vi glæder os til at få til Blokhus, fortæller Karl Korfits, der bl.a. står for at koordinere de mange koncerter i Blokhus. 

Læs om fantastiske oplevelser og events