Nyheder
imported

Det sker: Vel nok Danmarks hyggeligste Day & Night i Hune

Årets traditionsrige Hune Day & Night, d. 15. juli, er byens store fest, hvor forretningerne holder åbent til kl. 22 med gode tilbud og aktiviteter for hele familien.

Tekst: Louise Kande – Foto: Bøjstrup Reklamefoto

Et af sommerens helt store begivenheder er Hune Day & Night. I år er det mandag d. 15. juli, hvor der traditionen tro vil være stor aktivitet i gaderne og flere steder bydes der på udendørs spisning, underholdning og aktiviteter ad libitum, alt imens butikkerne frister med alverdens gode tilbud.

Fast tradition med stort aktivitetsprogram

Hune Day & Night har været en fast tradition de seneste 16 år og tiltrækker hvert år masser af turister og lokale.  Udover fælles tiltag som bl.a. hestevognskørsel, hoppeland og besøg af Nordsøen Ocenarium, vil der også være snobrødsbagning ved Hune Bageri og besøg af Fårup Karavanen. Nymarksminde Zoo kommer med børne-Zoo; der kan holdes, kæles og fodres dyr og der er hyggelig live musik på udvalgte spots i byen. Ligeledes gentages det populære Day & Night kræmmermarked, der sker langs hovedgaden, ligesom der ved Kulturhuset Blokhus vil være en stor og indendørs koncert med Lune Carlsen. – Entrébilletten til koncerten er kr. 100, men har man i løbet af dagen købt entré til Skulpturparken, kan man bruge denne som indgangsbillet til koncerten og kun betale yderligere kr. 10, fortæller Palle Jensen, direktør for Skulpturparken og Kulturhuset Blokhus.

Et godt sammenhold

– Det voksende forretningsliv, Erhvervsforeningen Destination Blokhus og byens ildsjæle står hvert år sammen og stabler et program sammen, med aktiviteter for hele familien og masser af gode tilbud, siger Berit Bøjstrup fra Novasol, der også er med i arbejdsgruppen.  Vi glæder os igen til en dag og aften med alt, hvad der hører sig til af sommer- og byfest-stemning, afslutter hun.

Se program her 

Læs om fantastiske oplevelser og events